Пак го закопчаха: Прокурорският син Васил ще зъзне цяла зима

...
Пак го закопчаха: Прокурорският син Васил ще зъзне цяла зима
Коментари Харесай

Пак го закопчаха: Прокурорският син Васил ще зъзне цяла зима в килия


Пак го закопчаха: Прокурорският наследник Васил ще зъзне цяла зима в килия. След гастрол по съдилищата в страната строга роба реши, че перничанинът е рисков за обществото.
Строга съдийка от Дупница върна
назад в ареста прокурорския наследник Васил Михайлов от Перник. Според арбитър Маргарита Алексиева всяка друга мярка друга от „ задържане под стража “ във връзка с Михайлов е рискова за обществото, защото не е изключено
той да извърши нови закононарушения.Делата против прокурорския наследник се гледат от съдилища в цялата страна, защото магистратите от Перник си направиха отводи поради татко му Бисер Михайлов, който е техен сътрудник.

Делото в Дупница е за закани, застрашаващи живота и здравето на някогашната му към този момент другарка Боряна Рангелова. То е за 4 обособени
действия осъществени от синковеца.
Първото действие от продължаваното закононарушение и осъществено, директно след вземането на мярка за неотклонение „ домакински арест “, по дело на Софийски областен съд и все още наказателното произвеждане е в правосъдна фаза.

Второто и третото действие са осъществени, до момента в който обвиненият е с мярка „ задържане под стража “, а четвъртото е осъществено, откакто на младият мъж е наложена мярка „ домакински арест “,
излиза наяве от претекстовете на съдийката.
19-годишният перничанин прекара на независимост единствено 3 месеца. През това време пък татко му – прокурорът Бисер Михайлов, бе упрекнат, че бие майка му Биляна, само че дамата не претендира за домашно принуждение, а сподели, че сама е паднала и се е блъснала.
Самият Васил пък по телефон от килията
бе заплашвал с година по-голямата от него Боряна, че е въртяла обич с Никълъс Петров, до момента в който той е бил в следствения арест в София. Прокурорският наследник твърди, че Никълъс е давал на Биляна марихуана и други опиати. В подмяна девойката му се отдавала полово.

Самият Никълъс е един от очевидците против Васил по огромното дело, което се гледа в София. По него младият момък е упрекнат за няколко побоя и закани, в това число и над служител на реда в Перник.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР