Пъб гигантът Wetherspoon се насочва към 1000 сайта, докато се

...
Пъб гигантът Wetherspoon се насочва към 1000 сайта, докато се
Коментари Харесай

Wetherspoon ще отвори 186 нови пъба в Обединеното кралство, докато печалбите нарастват до £36 милиона

Пъб колосът Wetherspoon се насочва към 1000 уеб страницата, до момента в който се бори с рецесията, обхващаща други локални поданици.

Веригата към този момент има 814 пъба в цялата страна, спад от 955 в пика си през 2015 година Но счита, че има жадност да разшири още веднъж парцелите си и да стигне до към 1000 през идващото десетилетие.

Новата оценка е макар необятно публикуваното затваряне на кръчми на други места в бранша, като Campaign for Real Ale неотдавна заяви, че близо 1300 са затворени предходната година. Новата цел на Wetherspoon пристигна, когато компанията регистрира страхотни резултати за полугодието, с растеж на приходите от 8,2% до £991 милиона и облаги, скочили от £4,6 милиона на £36 милиона.

Тим Мартин, създател и ръководител на JD Wetherspoon, сподели, че ключът към неговия триумф е да бъдеш „ занаятчия на всички покупко-продажби “. Той сподели пред The ​​Mirror: „ Едно от нещата, които вършим да вземем за пример, е да продаваме съвсем един милион кафета на седмица. И нито една механа не отвори за закуска, преди да го създадем. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР