П убликуваха първи постери на героите във филма на Ридли

...
П убликуваха първи постери на героите във филма на Ридли
Коментари Харесай

Първи постери на героите в Домът на Gucci, вижте Лейди Гага като Патриция Реджани

П убликуваха първи постери на героите във кино лентата на Ридли Скот "Домът на Gucci ".

Главните функции са поверени на Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джаред Лето, Джереми Айрънс.

Сред актьорския състав е и Салма Хайек.

Лентата, режисирана от именития Ридли Скот, наблюдава събития, свързани с убийството на Маурицио Гучи - някогашен началник на именитата фешън къща "Гучи ".

Вдъхновен от шокиращата същинска история на империята зад италианската фешън къща "Gucci ", филмът ще разкрие на феновете какво значи да носиш това име, каква е неговата цена и какъв брой надалеч би стигнало едно семейство, с цел да получи надзор и власт. Ще станем очевидци на три десетилетия, изпълнени с обич, крах, упоритост, изменничества и възмездие, водещи до драматичен край – ликвидиране.

В центъра на историята е чаровната и умна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на основателя на Gucci и един от наследниците на компанията. Докато направлява натовареното с извънредно високи залози развиване на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за превъзходство над главните фигури в фамилния бизнес, в това число нейния брачен партньор, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му татко Родолфо.

Снимките към кино лентата започнаха през февруари 2021 година в Италия.

Лентата е снимана из Гресоне Сен Жан и Гресоне Ла Трините, както и Флоренция, Комо и Милано.

"Домът на Gucci " е биографичен, престъпен киноразказ, основана на книгата "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed " (2001 г.) на Сара Гей Фордън.



Очаква се премиерата на кино лентата да бъде на 24 ноември 2021 година А в България лентата се чака на 26 ноември в кината.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар - Кога разбрахте, че не стреляте по елен, а по ваш приятел от ловната дружинка? - Когато еленът стартира да отвръща на огъня. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТворбите му са преведени на повече от 20 езикаСЗО регистрира нарастване от 8% на новите случаи на ковид на седмична база в международен мащабРазработка на IBM може да помогне в забавянето на болесттаДвама от водачите са с охлузвания по лицетоЗадържаха мъжа ѝСимптомите при дългия COVID-19 не престават повече от четири седмициМинистърът на културата отговори на въпроси на гражданиNetflix е първото огромно студио, което вкарва сходни правилаВижте по какъв начин да си ги приготвите:Той уточни, че увеличението на миграционния напън на границата на България се дължи както на подобаващите климатични условия през летния сезон, по този начин и на въведените облекчения на ограниченията против COVID-19 " Разчитаме приятелският огън да спре и да работим ", допълниха от ИТНВлюбените не могат да държат ръцете си надалеч един от другМедията удостоверява уговорката да влага в развиването на българската кино промишленост като част от дълготрайната тактика „ NOVA поддържа българските филмиВреме е българите да узнаят кой е претендентът за министър-председател и какви са същинските планове на спечелилите в изборите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР