Мъж, обвинен в отвличане и убийство на 18-годишен младеж от Невада, се самоуби в затвора, докато чакаше съдебен процес

...
Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се нуждае от помощ, обадете се на Националната телефонна линия за предотвратяване на самоубийства на 988 или 800-273-8255. Можете също така да се свържете с кризисен съветник, като изпратите съобщение до кризисната текстова линия на 741741.

Мъжът, обвинен в убийството на Наоми Ирион, 18-годишното момиче, което изчезна през март 2022 г. от паркинг на Walmart в Невада, се е самоубил, се казва в съобщение за пресата на шерифа на окръг Лион.

Трой Драйвър, 43, „беше в ареста по обвинения в убийство и чакаше съдебен процес за убийството на Наоми Ирион“, се казва в съобщението. Той беше „в затворническа килия с максимална сигурност и нямаше контакт с други затворници“.

Полицията е в търсене на 18-годишната Наоми Айриън, която е в неизвестност от 12 март, когато за последно е била видяна в колата си на паркинга на Fernley, Nevada, Walmart, съобщиха властите. class= Полицията издирва 18-годишната Наоми Айриън, която е в неизвестност от 12 март, когато за последно е била видяна в колата си на паркинга на Фернли, Невада, Уолмарт, съобщиха властите. Офисът на шерифа на окръг Лион

Депутатите се опитаха да реанимират Драйвър, след като го установиха, че не реагира в неделя следобед по време на рутинна проверка на затворници, каза офисът на шерифа.

Той беше арестуван малко преди тялото на Ириън да бъде открито повече от две седмици след изчезването й. Беше му отказана гаранция през април по обвинение в убийство.

Айриън за последно е била видяна преди зазоряване на 12 март 2022 г. в колата си на паркинга в провинциален Фърнли, Невада, съобщиха властите. Тя чакаше там, за да вземе автобус до работа, каза сестра й.

Видеозапис от камера за наблюдение показва мъж в сив суичър с качулка, който се приближава до колата на Ирион в 5:24 сутринта, около минута преди превозното средство да бъде видяно да напуска паркинга с мъжа, който шофира, каза детектив Ерик Кусмерц дни по-късно на пресконференция. Колата е намерена близо до Walmart три дни по-късно.

Шофьорът отвлече и застреля Айриън, след което зарови тялото й в опит да прикрие престъплението си, според изменена наказателна жалба, подадена в Съда на правосъдието на град Канал в окръг Лион. Той е обвинен в убийство, отвличане първа степен, грабеж, кражба с взлом на моторно превозно средство и унищожаване на доказателства, се посочва в него.

Тялото на Айриън е открито в отдалечена част на съседния окръг Чърчил от властите, действащи по сигнал, казаха те.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР