На въпросното заседание членът на ръководството на общинската организация в

...
На въпросното заседание членът на ръководството на общинската организация в
Коментари Харесай

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС-ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ (ВИДЕО)

На въпросното съвещание членът на управлението на общинската организация в Каменар и член на общинския съвет на Движение за права и свободи – Варна Михаил Михайлов Иванов в очите и в прав текст споделя на Сали Табаков – че от тях се чакат резултатите по изборите, а до момента нищо не е направено. „ Нямаме клуб в Каменар, нямаме нищо! “, опълчва се Михаил Иванов, казвайки истината в очите на Сали Табаков.

В този миг, Табаков, непривикнал някой въобще да му опонира, изтърва нерви, хвърля химикалката против лицето на Михаил Иванов, наричайки го: „ Боклук! “.

Охранителите на Сали Табаков завличат Михаил Иванов отвън залата и излизайки отвън залата, на видеото ясно се вижда по какъв начин Сали Табаков блъска Михаил и го свира в ъгъла, като размахвайки му пръст стартира надменно и мутренски да се разправя с него.

Виж видеото тук:

В това ли се трансформира Движение за права и свободи – Варна?!

Ами в това!

АФЕРА от преди месеци предизвести, че Движение за права и свободи – Варна се ръководи мутренски, еднолично и надменно, още когато с помощта на отвратителни интриги, спретнати от регионалния ръководител на Движение за права и свободи – Варна Сали Табаков, бе неглижиран съзнателно и „ изваден от играта “ единственият човек, който до този миг държеше Движение за права и свободи – Варна изправена, и който не търпеше сходни мутренски и властнически дейности. И най-важното – успяваше да сплоти към идеята на Движение за права и свободи и непартийни варненци.

Авторитарното ръководство на Движение за права и свободи – Варна кара самите членове на Движение за права и свободи да стискат зъби и едвам да изтърпяват едноличната власт на Сали Табаков. Който самичък подрежда листата за общински съветници, еднолично, само че когато би трябвало да оправдае властническите си дейности трансферира топката  към столицата с: „ Шефа по този начин реши! “.

Непрекъснато парадирайки с непосредственост до Мустафа Карадайъ, както и до Доган, и сега, преди изборите, Сали Табаков еднолично упражнява напън към членовете на Движение за права и свободи – за претендентите в листата – „ за този ще работите, за този – не! “

Очевадно ситуацията в Движение за права и свободи е нетърпимо и доста припомня на интервала, в който Движение за права и свободи – Варна бе ръководено от Янко Станев, който на финала бе изключен от Движение за права и свободи.

Мутренския и властнически жанр на ръководство на ръководителя на Движение за права и свободи – Варна Сали Табаков е предизвикало и посещаване на представител от Централата на Движение за права и свободи, който е дошъл на място да се запознае със обстановката.

Усещайки, че стола му се клати, Сали Табаков вместо да се смири, властническо е заплашвал избрани лица с това, че може да ги изгони от работа, като в заканите е използвано и името на „ Шефа “ от столицата.

Не стига че „ наказателно “ еднолично Сали Табаков е поставил общинския ръководител на Движение за права и свободи – Варна на … пето място в листата за общински съветници, като се е оправдавал отново с „ Шефа по този начин сподели! “, само че и е оказвал напън, звънейки на шефове на институции в столицата, да бъде отстранена брачната половинка му от работа.

Кой тъкмо засяга Сали Табаков като „ Шефа “ от столицата, можем да се досетим, само че както преди дни написа АФЕРА Мустафа Карадайъ няма още дълго да е ръководител на Движение за права и свободи, а наблюдавайки по какъв начин работи Делян Пеевски с размаха да ръководи, едва ли Пеевски ще търпи по този начин безобразно властническо и мутренски да се управлява Движение за права и свободи – Варна.

На 27.02.2023 АФЕРА разгласява:

ВАРНЕНСКИЯТ „ КОПРИНКОВ “. ЦЕЛУНЕТЕ МИ ПРЪСТЕНА ЛИ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТЧИТАНЕ? ХАЙДЕ, БАКАЛЪМ!

Ако още тогава се бяха вслушали в предизвестието на АФЕРА, а що е рекла АФЕРА, все е правилно, че Движение за права и свободи – Варна върви по гибелен път, нямаше да се стигне дотук.

Защото Движение за права и свободи не е партия на която отива ръководител на организацията на град като Варна да назовава съпартиец „ Боклук! “, да го блъска и да му размахва пръст, като че е необут на наказателна бригада.

Източник: afera.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР