Зверството на Георги Николаев, обезобразил 18-годишното момиче в Стара Загора,

...
Зверството на Георги Николаев, обезобразил 18-годишното момиче в Стара Загора,
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Инспекторатът на ВСС незабавно да провери магистратите, пуснали изверга от Стара Загора на свобода

Зверството на Георги Николаев, обезобразил 18-годишното момиче в Стара Загора, потресе цяла България. По тематиката, разтресла радикално родното общество, БЛИЦ потърси за коментар депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Ето по какъв начин той отговори на въпросите на Ивайло Крачунов:

- Г-н Пеевски, какво е мнението Ви за бруталното закононарушение на Георги Николаев?

- Изключително засегнат съм от случилото се. Недопустимо е сходно безчовечие да се случва в цивилизована европейска страна. Според мен институциите в лицето на Инспектората към Висшия правосъден съвет неотложно би трябвало да се самосезират и да вземат ограничения.

- Какво съгласно Вас би трябвало да направи Инспекторатът към Висш съдебен съвет?

- Движение за права и свободи е партия, която е потвърдила по неоспорим метод, че почита разделянето на управляващите. Категоричен съм, че Инспекторатът към Висш съдебен съвет би трябвало да се самосезира неотложно и да извърши свое лично следствие на магистратите, които са освободили садиста и са му разрешили да се разхожда свободно, след осъщественото от него закононарушение.

По този метод на Николаев е била дадена опция да продължава да е рисков за хората и са основани предпоставки да пострадат и други почтени жители. На мнение съм, че би трябвало да се направи задълбочена инспекция по какъв начин една съдийка преценя, че зверството на Николаев съставлява лека телесна щета, в случай, че момичето е обезобразено и е в сериозно положение.

Институциите не би трябвало да бездействат, а да обезпечават правдивост и успокоение на българските жители. Това е тяхното предопределение!

- Как ще реагира по този проблем Движение за права и свободи?

- Ако Инспекторатът към Висш съдебен съвет към този момент не се е самосезирал, то ние като партия ще го сезираме публично още в понеделник. Първата работа на Народното събрание и на политиците през септември е да се инициира промяната на Инспектората на ВСС, който е с изминал мандат. Движение за права и свободи е виновна партия и съблюдава спазването на законността.

Инфо: blitz.bg

Тагове: делян пеевски ДПС инспекторат садист Стара Загора ВСС Георги Николаев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР