Експертизите доказват, че Ангел Христов-Геле, по-известен като един от Братятa

...
Експертизите доказват, че Ангел Христов-Геле, по-известен като един от Братятa
Коментари Харесай

Разбра се истината за мистериозната смърт на брат Галев

Експертизите потвърждават, че Ангел Христов-Геле, по-известен като един от Братятa Галеви, безспорно е умрелият предишното лято. Това са открили проучванията, които бяха назначени за да се разбере дали заровеният на 8 юни в Дупница е Геле, защото имаше доста спекулации, че различен е в ковчега. Това разкри прокурор Марияна Сиракова от Окръжната прокуратура в Кюстендил пред столичен вестник.

" Тройната съдебно-медицинска експертиза изрично демонстрира, че умрелият в действителност е Ангел Христов-Геле. Няма следи от принуждение, няма данни да е токсичен. Брат Галев е умрял от тромбоза, настъпило разстройство на коронарното кръвообращение, остра исхемия и в резултат на това е последвала бърза гибел ", сподели прокурор Сиракова. Тя добави, че следствието е прекъснато още предходната година, тъй като няма данни за осъществено закононарушение.

Разследването към гибелта на Геле завърши, само че нищенето на това по какъв начин е влезнал в страната към момента продължава. Към момента органите на реда удрят на камък.

" Разпитани са брачната половинка на Христов, синът му и други негови близки. Изисканите информации от пунктовете за влизане и излизане от страната демонстрират, че той не е прекосявал границата, най-малко не с името Ангел Христов. Предстои да бъдат осъществени още дейности, следствието не е завършило. " Това обясни Крум Крумов - зам. районният прокурор на Районната прокуратура в Кюстендил.

Ангел Христов бил измършавял до неузнаваемост 

Към този миг проверяващите удрят греда след греда. Според една от версиите, допустимо е Геле да е влезнал в страната посредством мигрантски канал през една от границите ни. Дали това ще се окаже в действителност по този начин и дали изобщо ще се разбере по какъв начин търсеният посредством Интерпол се озова в имението си в Ресилово, Дупница, следва да разберем.

Неотдавна седмичникът " Уикенд " разкри, че Ангел Христов се е прибрал доста по-рано в България - още при започване на 2022 година, когато получил съдбовната диагнозата рак. Той решил да се върне, с цел да е до фамилията си, откакто никакво лекуване не помогнало. Това изяснява за какво Христов е бил фрапантно измършавял

Братя Галеви, които нямат роднинска връзка, бягат от страната през 2012 година малко преди да получат дефинитивни присъди от 5 и 7 година затвор за рекет и изнудване. Тогава бяха пуснати и за търсене с червени бюлетини от Интерпол. След кончината на Геле полицията не престават да търси колегата му Пламен Галев къде ли не, само че диря от него няма. Издадените червени бюлетини за издирването на Братя Галеви от Интерпол са с отминалост до 2024 година Едната към този момент е свалена поради гибелта на Ангел Христов, само че другата - за Пламен Галев, продължава да е на уеб страницата на Интерпол. Според дупничани, Галев също си е в България.

Братя Галеви в съда при произнасянето на присъдите им, броени месеци преди да избягат от България

Инфо: lupa.bg

Тагове: Ангел Христов братя Галеви причина смърт брат Галев рак тромбоза убийство отровен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР