ОВЕНЗапочнете деня с най-полезните и сериозни неща. Днес може да

...
ОВЕНЗапочнете деня с най-полезните и сериозни неща. Днес може да
Коментари Харесай

На една зодия й бавят парите, друга получава неустоима оферта

ОВЕН

Започнете деня с най-полезните и съществени неща. Днес може да постигнете огромен триумф и да се справите със задания, които са затруднили другите. Особено деликатно би трябвало да се доверявате на интуицията си. Само по този начин ще можете бързо да се ориентирате в нова обстановка и да намерите най-краткия път към задачата си. 

ТЕЛЕЦ

Няма потребност да бързате. Първата половина на деня е по-подходяща за размисъл и обмисляне, в сравнение с за решителни дейности. Ще съумеете да се ориентирате в двусмислени обстановки и постоянно ще предсказвате развоя на събитията. Идеите, които имате през днешния ден, ще се харесат на мнозина. 

БЛИЗНАЦИ

Трябва да действате уверено и бързо. Денят ще бъде претрупан и изпълнен с забавни събития. Колкото по-рано вземете нещата в свои ръце, толкоз по-добри резултати ще постигнете. Знанието, опитът и изобретателността ще ви оказват помощ да успехите мощни съперници. 

РАК

Днес е съвършен да се заемете с нещо непознато. Бързо ще запомняте всичко, което може да ви бъде потребно, ще забелязвате грешките на другите и ще си извършите верните заключения от тях. Не подценявайте непознатия опит. Ще се радвате да поддържате връзка с познати, които ще споделят страхотни вести с вас. 

ЛЪВ

Струва си да побързате. Началото на деня ще бъде забавно и ползотворно, еднообразно уместно както за независима работа, по този начин и за присъединяване в някои взаимни планове. Лесно ще намирате общ език с другите и ще извършите положително усещане на тези, от които зависи кариерата ви. 

ДЕВА

Опитайте се да не се претоварвате и да избягвате стресови обстановки. Ако събитията ви разрешават да си починете, направете крачка в тази посока. Ако има незабавни задания, които изискват внимание, пробвайте се да ги решите без да бързате, като запазите хладнокръвието и самочувствието си. 

ВЕЗНИ

Слушайте интуицията си. Днес тя е тази, която ще ви подскаже какво е най-добре да извършите - да се заемете с нещо изцяло ново или да продължите с познати неща. Хората към вас ще ви да дават разнообразни препоръки, изгодите от които няма да са задоволителни, тъй че се доверете на знанията и опита си. 

СКОРПИОН

Заемете се с нови неща. Дори първоначално да наподобяват комплицирани и объркващи, ще се справите с всичко съвършено. Ще се ориетирате в придвижване, а хората към вас ще се изненадат от напредъка ви. Вашият триумф през днешния ден ще впечатли мнозина. Възможно е скоро да получите забавни предложения. 

СТРЕЛЕЦ

Днес срещите и диалозите ви ще бъдат повече от нормално. Въпреки всички недоразумения, оптайте се да запазите положителния звук. Конфликтите ще изострят обстановките и оттам ще загубите, освен пари, само че и престиж. Вечерта наложително направете равносметка на миналия ден.

КОЗИРОГ

Днес е добре да се концентрирайте върху решаването на организационни проблеми. С това несъмнено няма да имате проблеми. Ще би трябвало да мислите за доста неща по едно и също време и с цел да свършите работата си добре, ще се наложи да се концентрирате. Ще получите вести, които ще объркат проектите ви. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете оптимисти, даже в случай че нещата не вървят по проект. Възможни са закъснения с заплащания в бизнеса, а не е изключено и нарушение на съглашения. Не бързайте със заключенията. Скоро ще раберете по какъв начин да се възползвате от обстановката. Денят е подобаващ за разискване на хрумвания, които могат да се рализират скоро.

РИБИ

Действайте уверено и не се съмнявайте в триумфа си. Днес ще се справите с всичко, с което се захванете. Денят е еднообразно добър както за привършване на остарели каузи, по този начин и с цел да се заемете с нещо ново. Възможни са сполучливи договаряния и подписване на покупко-продажби, с помощта на които ще затвърдите престижа си. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР