ОвенВероятно, днес ще сте по-приказливи от обикновено и може да

...
ОвенВероятно, днес ще сте по-приказливи от обикновено и може да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 ноември: Овни, преразгледайте навиците си за харчене на пари

Овен

Вероятно, през днешния ден ще сте по-приказливи от нормално и може да залеете колегата си с лавина от думи. Ако усетите, че половинката ви се отегчава и не ви слуша, пробвайте да намалите темпото на думите ви. Подкрепата от сътрудниците ви може да ви отвори очите за нови вероятности. Да поискате помощ от ваш сътрудник или другар не е симптом на уязвимост, а тъкмо противоположното - това е симптом на мощ. Възможно е да обърнете изискванията за финансово обвързване в своя изгода през днешния ден. Също по този начин моментът е превъзходен да преосмислите и преразгледате навиците си за харчене на пари.

Телец

Вероятно през днешния ден да поговорите с някой ваш сътрудник от предишното ви. Може би, ще откриете доста общи тематики на диалог, въпреки и всеки един от вас да си има личен път в живота. Много е евентуално някой ваш сътрудник на управителен пост да се възползва от вашата доброта и да ви натовари с неща, които не ви влизат в отговорностите. Може би е време, да се научите по кое време да отказвате. Днес, може да се случат доста промени и тези промени могат да ви дават и финансова облага. Възможно е да има събития, свързани с пари по отношение на вашият дом.

Близнаци

Днес ще имате опцията да покажете неповторимото си възприятие за комизъм. Смях и закачки ще бележат деня ви, тъй че просто се забавлявате. Стига да ви се даде задоволително власт, ще сте в положение да трансформирате всяка една неподходяща обстановка. Вероятно, близките ще останат с усещане, че притежавате някакви вълшебен сили. Днес, може да имате шанса да купите нещо с доста огромна отстъпка и това да е също толкоз сполучливо, колкото и една дълготрайна инвестиция.

Рак

Подгответе се за малко по сложен ден, защото може да се наложи да проведете тежък диалог с вашият сътрудник по доста сериозен въпрос. Не отлагайте диалога, а коментирайте всички гледни точки. Днес ще би трябвало да синхронизирате персоналните си проекти с професионалните си отговорности, тъй че пътуването да се окаже потребно и за работата ви. Разположението на планетите допуска неприятен ден за парите ви. Звездите предизвестяват да се пазите от обири и измами.

Лъв

Днес, може да засегнете проблем от предишното, който е от дълго време пропуснат. Изваждането на този проблем на напред във времето може да ви отведете в нова посока. Ако през вчерашния ден сте изрекли някакви неистини по адрес на някой ваш сътрудник, то през днешния ден може да си имате съществени проблеми. Не влизайте в пояснителен режим, защото мъчно ще се измъкнете. Днес може да е доста удобна за вложение на извоюваните пари в нещо, което да носи ежемесечен приход. Постарайте също да оптимизирате разноските си.

Дева

Денят може да бъде доста сантиментален и баснословен, стига да подготвите почвата от рано и да елиминирате всевъзможни спорове и противоречиви въпроси. Постарайте се да оцените прелестните качества на колегата ви. Вероятно ще ви засипят с толкоз доста хрумвания, които да реализирате, че ще ви е мъчно да отсеете най-хубавите и от къде да започнете. Пред вас може да се отворят доста нови професионални благоприятни условия. Използвайте парите си по този начин, че да не натрапвате благосъстоянието си и да не предизвиквате злоба у хората. Придържайте се към движимости от междинен клас, без да парадирате с финансите си.

Везни

Промяната на избрани настройки на колегата ви още от предишното ви, може да се окаже много сложна задача за вас. Един въпрос може да не ви дава мира и да е в положение да ви накара да говорите непрекъснато. Ако неотдавна сте били уволнени или са ви преместили на по-нискоквалифицирана служба, или пък сте с понижено работно време, може да се чувствате изцяло унищожени без предпочитание за работа. Следвайте инстинктите си през днешния ден, когато става въпрос за шопинг и изпитвате съмнения, дали да си вземете нещо или не. Ако качеството е положително и цената е в границите на бюджета ви, умерено може да се поглезите.

Скорпион

Денят може да се окаже много позитивен за връзката ви. Разговорите с колегата ви ще бъдат насърчаващи. Навярно ще останете много сюрпризирани от това. Подгответе се за един великолепен сантиментален ден. Очертават се компликации и съществени провокации на работното ви място през днешния ден. Проблемите ще идват от това, че работният развой няма да се движи съгласно от упованията ви. Днес, може да стигнете до заключението, че не парите ви носят благополучие, а чувството да имате власт над другите. Постарайте се да помагате на околните си в сложни моменти и да оказвате позитивно въздействие над тях.

Стрелец

Тези от вас, които са самотни ще имат прелестен късмет да срещнат впечатляваща персона, която да притегли вниманието ви. Разговорите ви може да ви отведат в вярната посока. Сега е моментът да се захванете с реализирането на нова концепция, която до в този момент е била в режим на изчакване. Също така  ще имате цялата убеденост и самочувствие, с цел да се справите с всичко и да постигнете нещо огромно. Ако през днешния ден се наложи бързо да съберете огромна сума пари, постоянно може да изтеглите парите си от дадена инвестиция или депозит, само че имайте поради, че може да сте на загуба от това деяние.

Козирог

Радостта от прелестните ви взаимоотношения с обичания ви човек ще накара лицето ви да грее от благополучие. Чувството ви за комизъм може да развесели колегата ви и да го накара да се смее от сърце. Вероятно постоянно си налагате такова движение на работа, с което мъчно успявате да се справите. Дайте си малко отмора, с цел да разберете, че няма потребност сами да си създавате толкоз доста стрес.

Има възможност да загубите доста пари през днешния ден с неправилни решения за вложения. Добре помислете преди да похарчите и един лев за обещано нещо.

Водолей

Проблем от предишното на вашият сътрудник може да стане тематика на диалог през днешния ден и да породи дребни спорове посред ви. Добре ще е да извлечете позитивната сила на денят. Може да се чувствате извънредно заредени с нови хрумвания и с готовност да извършите огромен пробив в кариерата ви. Ще имате поддръжката на звездите да реализирате амбициозните си цели. Възползвайте се от удобното въздействие на Юпитер в бранша ви, който дава отговор за подобряването на финансовото ви положение. Ако изчакате, може да се завихрят бурни ветрове, които да скапват проектите ви.

Риби

Ако нормално се съгласявате с всичко, което сътрудникът ви предложи, през днешния ден може да имате някои противоречиви точки по обсъжданите въпроси. Отстоявайте правилата си! Ще е добре да намерите метод да преобърнете настройката си за работа от отрицателна в позитивна, с цел да потръгнат нещата в кариерата ви. Вашата настройка и отношение към сътрудници и клиенти ще са основни. Въпреки че може да почувствате финансово напрежение през днешния ден, но евентуално ще се появят неизползвани благоприятни условия за свежи приходи.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР