ОвенТревогите, които може да са се натрупали, ще бъдат облекчени.

...
ОвенТревогите, които може да са се натрупали, ще бъдат облекчени.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 август: Близнаци, възможни са добри печалби!

Овен

Тревогите, които може да са се натрупали, ще бъдат облекчени. Помислете по какъв начин сте се вкарали в обстановката и по-късно по какъв начин сте се измъкнали от нея. Ще можете да взимате по-добри решения в бъдеще. За да постигнете задачите си и да извършите отговорностите си, може да се наложи да работите по-дълго. В резултат на това може да изпитате прочувствен стрес. Поддържането на позитивни връзки с вашите сътрудници евентуално ще ви оказват помощ за този работен ден. Вероятно, ще бъдете практични във финансово отношение през днешния ден и спазвате финансовата дисциплинираност, която сте си наложили по-рано. Денят не е удобен за заеми.
 

Телец

Малките неуспехи в живота ви могат да причинят раздор в любовните ви връзки. Убедете колегата си да види нещата от вашата позиция. Това може да ви помогне да поддържате връзката си. На професионалния фронт денят наподобява много сложен. Възможно е да не сте в положение да поемете спомагателни отговорности, предоставени от висшестоящите. Някои от вас може да обмислят промяна на работата. Въпреки това, може да не е най-хубавият миг за това. На финансовия фронт се плануват дребни облаги от непряк бизнес. Следенето на несъразмерните ви разноски може да ви избави от финансова рецесия. За да си осигурите по-светло бъдеще, би трябвало да харчите рационално.

Близнаци

Любовта и топлината евентуално ще царуват. Вероятен значим случай може да се отпразнува в наличието на семейство и приятелите. Това може да способства за щастието и ентусиазма на домашната атмосфера. В професионален проект денят наподобява много ярък. Може да съумеете да се справите сполучливо с професионалните задания. Това евентуално ще докара до ненадейно нарастване на приходите. Тези, които търсят нова работа, може да намерят няколко работни позиции. Възползвайте се от този ден за положителни облаги, след което си направете равносметка за всички ваши доходи в последните дни и помислете какво би било добре да извършите с тях. Днес може да достигнете до върха на финансовият ви напредък.

Рак

Може да сте си мислили, че ще прекарате няколко часа с половинката си в спокоен диалог, само че по-късно ситуацията ще се нажежи и ще стане доста буйна и гореща. Вярвайте в себе си и се гордейте с качествата, които притежавате. Покажете убеденост, която ще ви отвори доста порти и ще ви разреши да просперирате. От икономическа позиция приходите ви може да не са задоволителни, с цел да стабилизират възходящите ви разноски. Допълнителен източник на облага евентуално ще ви помогне да посрещнете финансовите си потребности. Инвестициите в спекулации могат да донесат дребни облаги.

Лъв

Химията във връзката ви ще се нажежи през днешния ден, извеждайки най-хубавото и в двама ви. Ще откриете, че желаете да извършите колегата си благополучен и удовлетворен. Бъдете изобретателни и гледайте да вършиме неща, които не са били оценени по-рано. В дълготраен проект ще пожънете изгодите от днешната работа за възстановяване на връзките ви за дълго време. През този ден работната среда може да бъде изпълнена с негативизъм. Възможно е да не сте в положение да спазвате периодите и задачите си. Финансово преимущество или обществено самопризнание може да наподобява недостижимо сега. Работете за по-доброто ви финансово положение и благоденствие, само че без да завиждате на другите, които имат повече от вас. След време и вие ще се издигнете и ще имате повече, стига да сте търпеливи и упорити.

Дева

Има късмет да застанете твърдо пред колегата си и да изразите мощно мнението си. Вие и вашата половинка може да проведете занимателен диалог по тематика, която ви е доста близка. Освен това ще имате какво да кажете за персоналните си убеждения. Вероятно няма да работите в вярната вероятност, тази, която би могла да ви накара да постигнете безчет сполучливи. Може би няма да вярвате задоволително на себе си, оставяйки се да бъдете обусловени от преценката на другите. Планетите не ви предлагат да харчите пари за скъпи развлечения. Опитайте се да третирате по-отговорно персоналното си бюджетно обмисляне.

Везни

Има признаци, че през днешния ден може да възникне раздор във вашето сантиментално партньорство, което може да ви накара да се почувствате разочаровани или даже засегнати. Нещата ще кипят за известно време. Уверете се, че не се натъжавате прекалено много, защото скоро ще можете да се възстановите бързо и да намерите любовта още веднъж. Ще се наложи да се въздържате от упреци към някои от своите сътрудници. Трябва да изключите гневността си, защото няма да можете да работите с изтощителни ритми. Днес звездите ви дават инструкции, че ви е нужна сила и блян да се справите с всевъзможни финансови проблеми, които могат да зародят. Така че просто бъдете търпеливи и се отпуснете.

Скорпион

В фамилен проект има възможност да има кавги сред членовете на фамилията. Сблъсъците могат да имат пагубно влияние върху децата най-много. Така че създайте спокойна среда, с цел да възстановите нормалността. Вашият професионален път вероятно е посипан с победи и провали, само че в случай че вярвате, че към момента не сте достигнали върха на кариерата си, през днешния ден е подобаващ миг да се върнете в играта и още веднъж да докажете вашата мощност. Ако желаете да инвестирате още веднъж спестяванията си, надали нещо може да се обърка. Тъй като вашите бизнес партньори  по принцип ще са отворени и почтени с вас.

Стрелец

Прекарването на повече време с обичаните хора евентуално ще увеличи настроението ви. Семейното събиране може да бъде от изгода, защото ви разрешава да укрепите междуличностните си взаимоотношения. Най-вероятно работа ви средата може да бъде изпълнена с оптимизъм. Подчинените може да са в положение да оказват помощ за реализиране на професионалните цели. Новите задания може да извадят най-хубавото от вас, което ще ви разреши да процъфтявате в работата си среда. Има късмет да съумеете да изплатите старите си задължения. Има възможност да получите спомагателен приход от парцел, което може да докара до обилни облаги.

Козирог

От значително значение е да бъдете почтени един с различен, с цел да не загубите позитивната наклонност. Влюбените двойки ще обменят някои хрумвания и ще ги трансформират, както желаят, пробвайки се да споделят колкото е допустимо повече своята реципрочност. Днешният ден може да сложи под подозрение вашата работа или част от нея. Можете да запазите своите аргументи или да се опитате да ги съпоставите с тези на сътрудниците. Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от средства.

Водолей

Вниманието ви през днешния ден най-вероятно ще бъде ориентирано към даден проблем, който ви тревожи. Вместо да се преструвате, че всичко в любовния ви живот е наред, по-добре поговорете намерено с колегата ви. Информирайте го за всичко, което ви нервира и отблъсква. Днес, ще работите доста бързо и ще преминете настойчиво през всички задължения, само че се замислете дали имате ясна и съответна цел. Не действайте на направления, а се насочете към съответно нещо. Има възможност да сте настроени песимистично по отношение на финансите през този ден. Опитайте да си вдъхнете доверие и ще се убедите, че сте на прав път във финансово отношение.

Риби

Започнете на чисто да градите нови основи за сантименталния ви, любовен живот като напълно нов човек. Време е да се отървете от всичко токсично във връзката ви и да сложите завършек на неприятните привички и пороци. Опитайте се да измененията гледната си точка и да промените тактиката си на връзка с сътрудници и клиенти. Не се опасявайте да се сближите с другите от вас хора. Непредвидените разноски ще изникват от всякъде през днешния ден и ще ви оставят съвсем без пари в джоба ви в края на деня. Не харчете безразсъдно, с цел да не се постанова да взимате заеми.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР