ОвенТова е ден, в който ваша постъпка може да ви

...
ОвенТова е ден, в който ваша постъпка може да ви
Коментари Харесай

Една зодия ще позлати деня си - коя е тя

Овен

Това е ден, в който ваша постъпка може да ви популяризира с благородството ви. Ще имате цялостното право и да се похвалите, и да празнувате. По-често си давайте мотиви за сходни чествания.

Телец

Тази събота може да си пожелаете всичко, което желаете, само че с удивление ще разберете, че действителността е много по-различна от мечтаното. Преосмислете желанията ви.

Близнаци

Тази събота ви чака ново другарство. Вероятно сте виждали този човек и преди, само че в този момент към този момент ще сте подготвени един за различен.

Рак

Днес ще почувствате, че се събуждате. Много е допустимо това положение да се дължи на обстоятелството, че най-сетне сте се наспали, в случай че пък не то остава другия вид, че най-сетне ви е осенило прояснение.

Лъв

Днес внимавайте какво и с кого споделяте, тъй като е доста евентуално да кажете нещо, за което след това ще съжалявате. Вероятно в обкръжението ви има хора, които ще схванат казаното от вас, не по метода, по който сте желали.

Дева

Тази събота е изцяло допустимо да станете причина за нечие благополучие. Едва ли може да има по-добра от тази премия, която да ви донесе този необикновен ден.

Везни

Тази събота не търсете разтуха на открито. Всички решения са във вас самите. Не позволявайте на никой да ви диктува условия и не приемайте непознати препоръки.

Скорпион

Тази събота не подлагайте на подозрение и най-странните ви мисли. Всичко, в което се съмнявате има своя аргумент. Важното е да постъпите най-разумно и рационално.

Стрелец

Тази събота ще би трябвало да действате извънредно във ваш интерес. Занемарили сте се, а това не може да продължава повече нито минута.

Козирог

Тази събота не приемайте всеки проблем, като ваш персонален, тъй като в противоположен случай е допустимо животът ви да се трансформира в нещо, като нощен призрачен сън. Трябва да си починете малко и да разберете на какво можете да повлияете и на какво не.

Водолей

Очакват ви приятни провокации. Дайте си малко време, с цел да влезете във форма преди да се впуснете в същината на нещата.

Риби

Днес нещо, което от дълго време е било загадка за вас ще изплува ненадейно и ще ви донесе прелестно прояснение. Все отново не стойте през целия ден да чакате тази загадка да се появи, а я потърсете.

Източник: Актуално.ком
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР