ОвенТази сряда си отваряйте очите на четири. Може да пропуснете

...
ОвенТази сряда си отваряйте очите на четири. Може да пропуснете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 юли

Овен
Тази сряда си отваряйте очите на четири. Може да пропуснете значим подробност, който да ви докара много главоболия в работата.

Телец
Тази сряда ще се наложи да извършите взаимни отстъпки в името на разбирателството с сътрудниците. Ще пристигна миг, в който другите ще би трябвало да постъпят по същия метод.

Близнаци
Днес не давайте преимущество на предразсъдъците при вземането на решения. Може да се окаже, че сте решили някого погрешно.

Рак
Денят ще ви подари увещание, че сте извънредно безценен на значим за вас човек. Заслужава си да отпразнувате случилото се.

Лъв
През този ден може да се появят подозрения в качествата ви. Не си товарете главата с непотребни въпроси. Това единствено ще ви забави.

Дева
Днес не споделяйте страховете си. Много скоро от тях няма да остане и диря, само че вие ще загубите доста нерви и скъпо време, в случай че им се подадете.

Везни
Постарайте се да бъдете по-открити с половинката си през днешния ден. Със сигурност ще има какво да обсъждате и е значимо да сте почтени.

Скорпион
Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Ако имате някакви подозрения потърсете второ мнение, с цел да сте спокойни.

Стрелец
Денят е подобаващ за пътешестване и разкриване на нови места. Рутината през днешния ден би ви се отразила извънредно изнервящо.

Козирог
През този ден ви чака изненадваща облага. Не бързайте да се хвалите или да я харчите. Помислете добре по какъв начин най-добре да употребявате парите си.

Водолей
Днес имате огромни шансове да повишите престижа си. Все отново имайте поради, че славата е като нож с две остриета. От вас зависи, кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или срещу вас.

Риби
Тази сряда може да станете жертва на интриги и клюки. Ще ви е мъчно да спазите отдалеченост, само че най-малко не заемайте страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР