ОвенПрочетете ощеТози месец обмислете да обърнете повече внимание на това,

...
ОвенПрочетете ощеТози месец обмислете да обърнете повече внимание на това,
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец ДЕКЕМВРИ?

Овен
Прочетете още
Този месец обмислете да обърнете повече внимание на това, което ви споделя интуицията! Ако се чувствате необичайно по отношение на актуалната си връзка, проследете това възприятие и разберете на какво се дължи това. Опитайте се да уредите нещата с колегата си, в случай че в последно време сте се разминали. Можете да се възползвате от нови и вълнуващи благоприятни условия за правене на пари. Вероятно е да съумеете да си намерите нова работа този месец. Възползвайте се оптимално от вашите контакти и благоприятни условия в този момент, тъй като вашата упорита работа стартира да се отплаща. Не се опасявайте да се неуспехите и бъдете смели в уменията си.

 

Телец

Ако сте фамилни или имате връзка, може да зародят борби за власт, само че не се тормозете, можете да работите дружно и да обсъдите проблемите си. Може да има съществени проблеми, които витаят, тъй че ги игнорирайте и това ще бъде необикновен лековит развой и за двама ви. Можете да въздъхнете с облекчение, знаейки, че финансовото ви положение като цяло ще остане устойчиво този месец. Това не значи, че ще постигнете обилни облаги, само че значи, че няма да загубите пари. Трябва просто да оцените тези дни на непоклатимост и финансова сигурност, тъй като те са в основата на всекидневието ви.

 

Близнаци

Възможно е да почувствате възобновено предпочитание за прочувствена непосредственост с половинката си. И не приемайте живота прекомерно на съществено, а просто се забавлявайте нехайно! Общувайте повече със занимателни хора, тъй като ще създадат най-хубавото за вас. Очакват ви доста мотиви за празнуване. Това ще бъде отличен месец за вашите финанси като цяло. Всички финансови транзакции, осъществени по това време, ще донесат обилни облаги. Ще забележите, че банковите ви сметки са в положително положение и че приходите ви превъзхождат разноските. Това е приказен сюжет и би трябвало да се възползвате от него, като намалите ненужните разноски и спестите колкото е допустимо повече пари.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР