ОвенПрочетете ощеТози ден ще донесе нова промяна във финансовото ви

...
ОвенПрочетете ощеТози ден ще донесе нова промяна във финансовото ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 октомври: увеличение в разходите на Лъв, Скорпион- мислете позитивно

Овен
Прочетете още
Този ден ще донесе нова смяна във финансовото ви положение. Най-вероятно ще прекарате повече време с обичаните си хора и ще ги накарате да се усещат специфични. Отношението ви към живота ще бъде доста по-позитивно през този ден. Ще се справите умерено с проблемите си и надали ще загубите дръзновението си.

 

Телец

Денят не е удобен за огромни покупки или крупни вложения. Ако е допустимо, пробвайте се да се въздържите от тези покупки, които костват много пари. Има индикации за основаването на нова връзка, в случай че до през днешния ден сте били самотни. Опитайте се да изразите същинските си усеща, тъй че да видите началото на едни трайни връзки.

 

Близнаци

Може би ви чака един ден изпълнен с приятни финансови хрумвания. Може да се изненадате по какъв начин сътрудникът ви буйно показва възприятията си към вас. Замислете се, защото в последна сметка ще бъдете почтено оценени с нещо, което ще ви донесе задоволство евентуално вечно, тъй че подхранвайте добре тази връзка.

 

Рак

Избягвайте огромните покупки и постоянно мислете, преди да се подадете на изкушенията. В случай, че сте имали скорошни напрежения в персонален проект, през днешния ден почувствате изключително облекчение. Необходимо е да си отговорите, какво ни е предиздвикало да се забъркате в тази каша. Все отново не бъдете прекомерно твърди към себе си, защото всички вършим неточности.

 

Лъв

Разходите ви евентуално ще се усилят през днешния ден, защото може да похарчите голяма сума за развлечение. Също по този начин може да откриете, че имате доста тематики, които да споделите с колегата си, това се укрепи взаимността на връзката ви. Възползвайте се оптимално от тези чаровни моменти, които ще оставят трайни любовни следи основават посред ви.

 

Дева

Необходимо е да се въздържате от непотребни разходи за неща, което ще запълнят дрешниците ви, само че портфейлът ви ще остане празен. Някой от вашите близки другари вероятно ще прояви сантиментален интерес към вас. Това може да бъде началото на прелестна нова фаза в интимният ви живот.

 

Везни

Ако се занимавате с недвижими парцели, може да останете удовлетворени през днешния ден. Въпреки това, с цел да избегнете някои разочарования, не забравяйте да ревизирате всички документи усърдно. Връзката ви може да се „ разклати “ през този ден. Това е единствено краткотрайно, само че в случай че се опитате да упорствате по отношение на ориста, може да си навлечете съществени проблеми.

 

Скорпион

Време е да осъзнаете, че позитивното мислене има огромна мощ по отношение на притока на пари. Самотните, които възнамеряват да се венчаят, ще би трябвало да изчакат. Възможно е да срещнете някоя своя остаряла обич. Брачните двойки ще имат допирни точки през днешния ден.

 

Стрелец

Имайте поради къде съхранявате парите си, тъй като в случай че не го извършите, има огромна възможност да ги загубите. Днес ще ви е належащо огромно ентусиазъм, с цел да изложите възприятията си към половинката ви. Навярно вашият сътрудник ще отговори също по този начин непринудено в своите въжделения по отношение на вас, тъй че любовната изповед надали ще бъде едностранна.

 

Козирог

Най-вероятно изключителните фамилни разноски ще разклатят паричните ви устои. Възможно е да се разстроите от някои дребни дефекти на колегата си. Вероятно ще бъде доста толерантен с вас и ще разбере аргументите за измененията в настроението ви. Успокойте и тези неудовлетворения ще отминат до края на този ден.

 

Водолей

Ако в предишното сте заемали пари и сте се отказали да се надявате, че сумата ще ви бъде върната, този ден изненадващо може да получите добра новина. Денят несъмнено не е подобаващ за реализиране на прогрес във вашата връзка. За сметка на това обаче е удобен за изчистване  на някои остарели проблеми. Създайте нови мемоари с колегата си, като прекарвате малко занимателно време дружно.

 

Риби

Този ден не е за вдишване на ненужни финансови опасности. Вероятно ще ви се наложи да изтеглите дребни суми пари от разнообразни бюджетни позиции, с цел да покриете всичките си разноски. Освен това избягвайте да се заяждате колегата си под каквато и да е форма. Вашата несъразмерна негативност или недоволство може да бъде повода сътрудникът ви да дистанцира от вас за известно време. Бъдете деликатни.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР