ОвенПрочетете ощеПартньорът ви може да не бъде достатъчно толерантен към

...
ОвенПрочетете ощеПартньорът ви може да не бъде достатъчно толерантен към
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 август: Тежък работен ден за Водолей, ревностни проблеми за Везни

Овен
Прочетете още
Партньорът ви може да не бъде задоволително търпелив към вашите чести закъснения. Тези дребни подозрения не би трябвало да бъдат повода за прибързани изводи. Не подценявайте и персоналния си живот през днешния ден.

Днес е време за размисъл върху вашите проекти в професионален аспект. Необходимо е да оцените персоналните си умения. Освен това, би трябвало да работите интензивно, с цел да преодолеете личните си ограничавания.

Ще имате доста разноски, свързани с деца, които ще ви натоварят доста доста. Навярно ще се нуждаете от тяхното схващане и поддръжка, само че нещата няма да се получат съгласно вашите упования.

 

Телец

Обвързаните в любовна връзка ще се насладят на естетика и взаимно благополучие след отминалите противоречиви моменти. В фамилията може да зародят проблеми или спорове, но ненадейно бързо ще отминат.

Денят е доста удобен за развиване на бъдещи ваши планове, свързани с нови професионални цели. Не е изключено да срещате усложнения или пречки от „ доброжелатели ”, само че никога не се предавайте, нито си губете времето за непотребни пояснения.

Ще бъдете склонни да харчите доста средства за удоволствия, да участвате в разнообразни хазартни игри, само че този ден не вещае такива парични триумфи. По-добре внимавайте какъв брой средства ще употребявате за сходни занимания.

 

Близнаци

Венера възвестява, че в сантименталните връзките ще имате триумф. Необвързаните не би трябвало да се опасяват да се срещат с нови запознанства през днешния ден. Тези, които са фамилни, ще се насладят на естетика и мир.

Днес, в работата, когато другите ще имат потребност от усъвършенстване, вие ще изпъкнете. Ако работите старателно и не намалявате темпото си на работа, имате огромен късмет за прогрес в кариерата си. Всички ще оценят усърдието ви.

Под въздействието на Сатурн през днешния ден ще бъдете мощно окуражени, за постигането на вашите финансови цели. Използвайте оптимално качествата си като отговорност и надеждност във връзка с бизнеса, и ще получите доста позитивна сила.

 

Рак

Има възможност да бъдете уплашени от някакви събития. Партньорът ви може да бъде угрижен за вас. Не отхвърляйте подадената ръка и поговорете със своята половинка намерено.

Планетите плануват нови прекарвания в работата за множеството от вас. Ако имате потребност от помощ, постоянно можете да попитате сътрудник или другар за съвет. Те ще ви оказват помощ на драго сърце. Ще бъдете по-балансирани и ще имате самочувствие.

Днес не се колебайте да завладеете нови финансови територии. Има доста области, в които да инвестирате парите си. Внимавайте доста и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по разнообразни сметки.

 

Лъв

Денят ще изложи своето положително въодушевление и най-вероятно ще  се трансферира в персоналния ви живот. В фамилията си ще намерите изгубената естетика. Необвързаните евентуално ще се насладят на срещите с нови хора.

На работното място ще се борите, с цел да се задържите на сегашната си позиция. Необходимо е да фокусирате цялото си внимание върху главните работни задължения през днешния ден. Бъдете деликатни и не позволявайте нищо да ви разсейва.

Трябва да проверявате бюджета си понякога, преди да извършите маркираните от вас покупки. Вероятно, този ден ще сложи началото на рентабилен бизнес, а вашият изтънчено-финансов усет ще ви помогне да спечелите пари.

 

Дева

Можете да се сблъскате с някои проблеми, само че нищо прекомерно съществено. Всичко може да бъде позволено със зрял диалог или  компромис. Бъдете учтиви, не си пестете общителните думи.

Ще бъдете пасивни най-вече в работата, където темпото ви на дейности ще бъде на приблизително равнище. Вероятно през последните дни сте били доста дейни и имате потребност от отмора.

 

Възможно е понякога да има някакви финансови проблеми през този ден, само че не би трябвало да се притеснявате, тъй като те няма да бъдат изключително съществени. Съществува и опция да получите спомагателен приход.

 

Везни

Има възможност от ревностни проблеми в фамилията. Може би половинката ви ще желае да скрие някои секрети от вас. Бъдете общителни, обръщайте внимание, само че несъмнено, и не притискайте прекомерно доста нещата, търсейки истината.

Вероятно ще се опитате да решите всички проблеми едновременно, само че по този начин единствено ще се заплетете в тези комплицирани задания и ще извършите нещата по-трудни в работата. Меркурий ви поучава да извършите лист с целите си, с цел да разрешите всяка задача поотделно.

Планирайте финансовото си бъдеще и се придържайте прецизно към заложеният ви бюджет. Не взимайте пари назаем през този ден, тъй като бихте могли да си навлечете съществени главоболия.

 

Скорпион

През този ден може да изглеждате затворени и резервирани към близките. Вероятно ще се наложи да се справяте с някоя зародила алтернатива. Затова приемете съвет от някой непосредствен, на който се доверявате. Заедно ще намерите вярното решение.

Уверете се, че сте безпристрастни в преценката си за вашите сътрудници. Бъдете виновни към нови хрумвания за работните си задължения и работете с повече оптимизъм. Работа в екип ще е най-подходяща и ползотворна за вас.

Вероятно, ще имате известни финансови усложнения през този ден. Денят ви приканва целесъобразно да помогнете на хората към вас, които може да са изправени също пред финансови усложнения, въпреки и морално.

 

Стрелец

Денят ще ви сервира доста забавни благоприятни условия в персонален проект. Възможно е да получите предложение, на което не можете да откажете. Това може да значи, че ще би трябвало да извършите някои жертви, несъмнено.

Денят ще бъде изпълнен с положителни промени и ще имате време да си отдъхнете. Очертават се основни събития в кариерата ви. Несъмнено ще изскочат проблеми в работата ви, но ще съумеете да преодолеете всички компликации.

Днес евентуално ще достигнете доходи, които не трябва да се подценяват. Не се увличайте от ентусиазма за импулсивни покупки, тъй като разноските постоянно дебнат, тъй че избягвайте да губите пари за непотребни неща.

 

Козирог

Юпитер през днешния ден ще бъде раздразним, което неизбежно ще се отрази неподходящо на множеството връзки. Може да преживеете неприятна обстановка от сорта на спор или различие. Не бъдете инатливи и не приемайте всяка обстановка като загуба.

Работата ще бъде сложна, само че вие вероятно към този момент сте привикнали с високите темпове на динамичност и по тази причина ще се справите елементарно. През деня може да ви сполети административно неприятно събитие, което ще се случи ненадейно.

През този ден планетарните позиции ще бъдат удобни, с цел да можете да задоволите финансовите си потребности, само че не забравяйте да купувате единствено това, което е от значително значение за вас.

 

Водолей

Ще бъдете изправени пред извънредно доста компликации през днешния ден, но ще се справите. Има възможност някой непосредствен от фамилията да го сполетят здравословни проблеми, тъй че преразгледайте авансово своите цели.

Предстои ви тежък работен ден. Възможно е да има промяна на шефове или непосредствен сътрудник, с който не се разбирате толкоз добре. Не е изключено да се промуши слух за съкращения или някой различен нелицеприятен проблем.

Днес елементарно ще купувате, само че мъчно ще продавате, това постанова да коригирате паричните си тактики. Не се обрисуват особени финансови земетресения, с изключение по средата на деня, само че няма да бъдат съдбовни.

 

Риби

Някои от фамилните двойки ще попаднат в нажежена обстановка. Планетите ще благоприятстват необвързаните, когато срещат нови хора. Бъдете доста непринудени, същински и ще притегляте противоположният пол от пръв взор.

Някои от вас ще почувстват, че работа не ви удовлетворява по този начин, както ви е удовлетворявала преди. Нептун обаче ви поучава, че това не е подобаващото време за смяна. По-добре обърнете внимание на нещо, което ви носи наслада.

Бъдете внимателни, когато става дума за разноски, тъй като доста елементарно може да се подлъжете и да застрашите финансовото си положение.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР