ОвенПрочетете ощеИзглежда ще се наложи да дадете още един шанс

...
ОвенПрочетете ощеИзглежда ще се наложи да дадете още един шанс
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 май: Везни- изразете подкрепата си, Водолей- съберете мислите си

Овен
Прочетете още
Изглежда ще се наложи да дадете още един късмет на тези скъпи за вас хора, които по една или друга причина са позволили особена неточност. Протегнете ръка и простете. И сигурно ще се гордеете с тази благородна постъпка. Някои нови инициативи могат да ви накарат да се почувствате по-активни и също по този начин по-полезни в средата си, изключително от персонална позиция. Въпреки това не бъдете твърдо решени да предприемете различни способи, тъй като те през днешния ден надали ще проработят във ваша изгода.

 

Телец

Навярно ще изпитате известна самотност от неналичието на обичан човек до вас. Ала физическият контакт не постоянно е отговорът на казусът самотност. Думите могат да компенсират всяко лишаване, а може би ще ви стоплят телата. Може би ще бъдете неуверени и несигурни през днешния ден. Ако до в този момент е нямало място за отрицателни страсти, през днешния ден те биха могли да ви отмъстят и да ви разстроят със мощно, което евентуално ще ви раздруса.

 

Близнаци

Може би, ще превърнете взаимоотношенията си в празнични. Денят евентуално ще е трогателен в персонален проект. Някои от вас съществено да обмислят, дали да се ангажират в дълготраен проект. Мислите ви през днешния ден ще са ориентирани към това по какъв начин да си осигурите несъмнено бъдеще, без да се лишавате от нещата, които ви доставят наслаждение.

 

Рак

Самотните ще се откажат от личните си хрумвания и няма да вършат взаимни отстъпки през днешния ден, евентуално са си взели поучения от направените неточности. Очевидно някои остарели рани към момента парят. Най-вероятно ще имате нужният капацитет, с цел да си изясните някои неща и най-много да сте готови да вземете вярното решение при предстоящ възможен проблем. Също по този начин ще осъзнаете отговорностите на поетите от вас задължения.

 

Лъв

Семейните двойки ще изпитат известни усложнения, с цел да изяснят възприятията си, само че не трябва да се тормозят прекалено много, тъй като ще осъзнаят за нуждата да бъдат един до различен, с цел да си оказват помощ. Навярно ще се заемете с избрани проблеми, които сте били в положение, че сте ги пренебрегнали през последните няколко дни. Затова размислете доста добре без да отлагате повече, с цел да не се трансфорат в по-сериозни проблеми.

 

Дева

Взаимоотношенията в фамилният ви живот през днешния ден ще се редуват. На моменти ентусиазма вероятно ще премине в мощен яд. Очевидно някои от вас се нуждаят от повече независимост и самостоятелност, с цел да се усещат по-добре. Денят ще бъде малко по-различен, с помощта на концепциите, които нямате самообладание да осъществите. Възможно е някой да се опита да ви попречи, само че вие продължете към задачата си, тъй като точно упоритостта ви ще бъде възнаградена обилно.

 

Везни

Семейните двойки ще имат някои подозрения по отношение на бъдещето, само че като цяло ще съумеят да се оправят с най-негативните мисли. Ще би трябвало да се подкрепяте един различен, без обвинявания за предишното. Навярно ще желаете да се движите, да ходите, да се срещате с хора и най-много да извършите нещо друго. Не до такава степен положителната вест е, че скоро надали ще можете да задоволите желанието си за едно вълнуващо пътешестване.

 

Скорпион

Неангажираните евентуално ще пропуснат още няколко дни, без да се задълбочават в търсене на сродната душа. Очевидно, че към момента сте е в низходяща фаза, само че светлината първо с един лъч се демонстрира - без предизвестие. Ако възпрепятствате концепциите на останалите хора, тогава може да очаквате и те да създадат същото с вашите. Въпреки това  може да положите старания, да преосмислите нещата и да бъдете по-толерантни.

 

Стрелец

Добрите вести са, че този ден ще ви донесе обич, добрина, любов, дарове и похвали. Вътрешният мир и хармоничните взаимоотношения ще бъдат на напред във времето. Следете деликатно финансите си и се уверете, че не прекалявате с фантазиите си. Обърнете повече внимание на спестяванията си и приведете в ред своите сметки.

 

Козирог

Любовните връзки ще процъфтяват, а различията могат да бъдат позволени с относителна лекост. Романтичното премеждие, което вие толкоз доста желаете, най-вероятно ще стане действителност. Днес, може да преминете през някакво тестване и сериозен проблем, а това от своя страна ще ви направи по-силни и доста повече ще се замисляте при извършване на покупки.

 

Водолей

Изглежда, през днешния ден ще изпитате нужда да си съберете мислите, да овладеете страстите, с цел да балансирате личните си усеща и да осъзнаете, до къде се простират границите при една или друга обстановка във вашата връзка. Очертава се добър ден от позиция на здравословното ви положение. Въпреки това ентусиазмът и равнището на убеденост ще бъдат ниски. По опция избягвайте всевъзможни стресови обстановки.

 

Риби

Вероятно ще имате някои конфликти при започване на този ден, тъй като ще се появи такава обстановка, към която мъчно ще се адаптирате. Най-силните бързо ще съумеят да управляват своите страсти. Може да откриете през днешния ден, че даже сте ненапълно отегчени без нови провокации. Така че евентуално ще поискате да намерите обстановка, която включва разнообразни условия, с цел да ви държи ангажирани.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак, а не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР