ОВЕНПървата половина на деня няма е подходяща за комуникация. Разбирането

...
ОВЕНПървата половина на деня няма е подходяща за комуникация. Разбирането
Коментари Харесай

Една зодия да мълчи до обяд, друга получава неустоимо предложение

ОВЕН

Първата половина на деня няма е подобаваща за връзка. Разбирането с хората към вас по това време ще бъде по-трудно от нормално. Може даже да наподобява, че те съзнателно ви изваждат от равновесие или тестват търпението ви. Сериозните диалози би трябвало да се отсрочат за вечерта. 
-->
ТЕЛЕЦ

Началото на деня дава обещание необикновени срещи. Това е уместно време за другарство. Бързо ще можете да се договорите даже с тези, които въобще не не споделят вашите ползи. Можете умерено да търсите решения на работни или персонални въпроси. По-късно ще зародят по-стресови моменти. 

БЛИЗНАЦИ

Емоционалният декор на деня ще е много под напрежение, тъй че мъчно ще избегнете грижите и проблемите. Бъдете подготвени за дребни неприятности. Опитайте се да не губите баланс, в случай че нещо не върви по проект. Ще се наложи да импровизирате и да взимате решения бързо. Опитайте се да не преуморявате.

РАК

Не се тревожете за дреболии при започване на деня. Това време ще бъде много с напрежение, само че няма да донесе съществени проблеми. Скоро обстановката ще стартира да се трансформира към по-добро. Просто се пробвайте да не създавате ненужни компликации за себе си и близките. Възможни са различия с околните, само че ще намерите компромис. 

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. Това време е уместно за решение на доста въпроси, защото ще може да хвърлите нов взор на познати неща, да видите благоприятни условия, които преди не сте забелязали. Поемете самодейността, действайте уверено и със размах.

ДЕВА

Струва си да се разсъните рано, тъй като сутринта дава обещание да бъде изключително удобна. По това време доста неща ще ви се отдават елементарно и ще може да реализирате това, което сте възнамерявали от дълго време. Роднините неотложно ще отговорят на вашите оферти и с подготвеност ще ви оказват помощ във всичко.

ВЕЗНИ

Каквото и да вършиме сутринта, не се изненадвайте, в случай че нещо се обърка и би трябвало бързо да измененията проектите си. Ако не методите прекомерно прочувствено към това, бързо ще разберете по какъв начин е най-добре да действате. Не постоянно ще е елементарно да се разбирате с другите. От почтена забележка, може да възникне сериозен спор.

СКОРПИОН

Денят ще стартира добре. Няма да ви би трябвало доста време, с цел да се справите с насъбраните дребни проблеми. Може бързо да отхвърлите и домакинските отговорности, а  близките ще се радват да ви оказват помощ. Ще ви бъде потребно да отделите време за остаряло занимание и да се оттърсите от напрежението. 

СТРЕЛЕЦ

Не е най-лесният ден във връзка с връзката. Не постоянно ще разбирате аргументите за дейностите на другите и това може да бъде мотив за възникването на напрегнати моменти. Сериозните диалози би трябвало да отложите най-малко до вечерта. Тогава ще бъде доста по-лесно да се откри компромис. 

КОЗИРОГ

Започнете деня с неща, които не изискват доста старания. Като се справите с тях, може да преминете към нещо по-сериозно. Сутринта е по-добре да разчитате на личните си сили. Малко евентуално е да съумеете да се споразумеете с някого за взаимни дейности. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е под напрежение. Въпреки това изненадите, които ще донесе, ще бъдат приятни. Ще бъдете сюрпризирани от развиването на проблем, с който се занимавате от дълго време. Може да поемете самодейността в персоналните връзки. Благодарение на това доста неща ще се получат тъкмо както желаете. 

РИБИ

Денят е подобаващ за диалози по значими въпроси и правене на дълготрайни проекти. Вероятни са щастливи съвпадения, които ще ви оказват помощ по-бързо да се справите с уговорките си. Вероятно положителни вести отдалеко. Възможни са и оферти, на които да се съгласите без доста съмнение. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР