ОВЕНОтложете деловите разговори при все още ретроградния Меркурий. Чувствителни и

...
ОВЕНОтложете деловите разговори при все още ретроградния Меркурий. Чувствителни и
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците са напрегнати и нервни, Козирозите се гневят с право на колеги

ОВЕН

Отложете деловите диалози при към момента ретроградния Меркурий. Чувствителни и неуверени, през днешния ден сте обзети от крайности в държанието. От добродушие и примирителност залитате към гневни прояви и несъобразителност. Избягвайте запознанствата. Всяко ваше предложение ще бъде придружено с опълчването на сътрудниците ви, с цел да ви скапват настроението ви. Планетите са удобно настроени към вас и могат да трансформират в позитивна посока персоналният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете полов контакт на колегата си, в случай че сте сигурни в идната разлъка, с цел да си спестите опити за ново доближаване.

ТЕЛЕЦ

Ако съществуват и най-незначителни професионални недоразумения, направете нужните крачки за тяхното изясняване, изключително при ретроградния Меркурий. Пътувайте или приемете предложение за скорошна задгранична командировка. Този път компликациите на работното ви място са подбудени от ваши неточности, които се постанова да отстраните. И през днешния ден сте напрегнати и изпълнени с съмнение към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате предпочитание за полови удоволствия. Този факт още веднъж ще озадачи сътрудниците ви и ще ги дистанцира.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете оптимисти за крайния излаз на финансова интервенция, макар че Меркурий е назадничав. Приемете компликациите като част от идните промени, свързани с новите ви професионалните цели. Не сте ги споделили с никого, по тази причина сътрудниците ви може да вземат решения във ваша щета. Начинанията през днешния ден са нежелателни. Откажете се от уговаряне на сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ако незабавно си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите.

РАК

Ако развивате личен бизнес денят ви ще стартира с дейна работа по отстраняването на неточности, които вредят на всички. Избегнете споровете с сътрудниците си подбуден и ретроградния Меркурий. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за автограф финансовите документи. Не пропускайте да подготвите и договорите за назначение на нови чиновници. Днес би трябвало да решите дали да продължите живота си с интимните си сътрудници. Преценете имате ли към момента усеща към тях. Не се отдавайте на полови удоволствия, даже и в случай че е за последно, тъй като по-късно ще съжалявате.

ЛЪВ

Вместо да си печелите врагове, проявете такт и не допускайте разправии поради ината си и желанието да отправяте хапливи забележки. Работете върху финансовата си стабилизация, а ретроградния Меркурий не ви пречи. Не се задълбочавайте без причина в ежедневните професионални проблеми. Не търсете несъществуващи неточности в работата на сътрудниците си. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията към колегата си. Не си позволявайте полов контакт още при първата среща с новите си сътрудници, тъй като следствията ще бъдат необратими.

ДЕВА

Вашите сътрудници ще ви дарят поддръжката си на драго сърце, в случай че им разкажете за новите си хрумвания, само че умерено и без експанзия според повелята на ретроградния Меркурий. Те са освен забавни, само че и усилват опциите за материални триумфи. Не отхвърляйте спомагателна работа. Подгответе договорите, свързани с предстоящи финансови вложения. Работете настойчиво и отхвърлете служебните си задания. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот. Ще срещнете компликации в общуването подбудени от вашата невярност, която мъчно ще ви простят. Не се надявайте на помиряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.

ВЕЗНИ

Проведете диалози, свързани с бъдещи финансови вложения. Склонни сте да блестите с хрумвания, само че не разчитайте, че ще ги възприемат елементарно, поради ретроградния Меркурий. Не пропускайте да докажете на сътрудниците си, че цените тяхната помощ и професионалните им качества. Ще проявят схващане към вашите планове за промени на работното ви място. Очаквайте огромни промени в персоналния си живот. Семейните дами да се отдадат на възприятията си. Несемейните да чакат сантиментална среща. Не пропускайте да се отдадете на полови наслаждения, които ще ви заредят с положително въодушевление.

СКОРПИОН

Бликащата страст е повода да не сте съгласни с предложенията на сътрудниците си,  дори и в случай че са във ваша изгода. Запазете успокоение и се въоръжете с самообладание, с цел да поправите позволените професионални неточности. Осъзнали сте, че ви пречат да постигнете задачите си и сте отчайващо напрегнати и раздразнителни, само че в случай че не се противопоставяте на ретроградния Меркурий всичко ще е наред. Създайте естетика в интимните си връзки, даже и в случай че не сте фамилни, а в случай че сте основали семейство, благи дами, бъдете благи с брачния си сътрудник. Ако би трябвало, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте напрегнати и нервни, само че повода е неразбираема. Вземете се в ръце и не проваляйте осъществяването на служебните си задания поради обзелия ви яд. Бъдете изключително деликатни и внимателни при другарство с сътрудниците си. Късметът не е с вас поради ретроградния Меркурий. Вечерта избегнете сериозен спор с околните си. Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите облаги, приемете, че губите вечно половинката си.

КОЗИРОГ

Гневите се с право на ваши сътрудници, които безочливо се пробват да ви употребяват. Когато не реализиран задачите си ви унижават. За страдание вие сте позволили държанието им до в този момент да остане ненаказано. Очакват ви срещи и диалози със остарели настоятелен сътрудници, които желаят още веднъж да работите дружно. Справяте се без проблеми със дилемите си, макар ретроградния Меркурий. Не се колебайте да проведете диалог за изясняване на персоналните си връзки. Забравете за подозренията и не ревнувайте без причина. Единствения метод да приключите със подозренията си е да се отдадете на незабравими полови мигове.

ВОДОЛЕЙ

Осъществете служебно пътешестване, само че бъдете деликатни зад кормилото поради ретроградния Меркурий. Промяната на ситуацията ще ви се отрази добре. Запознанствата от пътуването ще ви бъдат потребни, в случай че решите да създадете личен бизнес. Не отхвърляйте помощ, в случай че са ви помолили за нея. Ще се натоварите с повече отговорности поради отсъствието на ваши сътрудници. Начинанията ви носят триумф. Несемейните дами могат да намерят колегата си. Семейните дами ще провокират ревнивост. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот.

РИБИ

Не се поддавайте на страстта, единствено тъй като ви подтиква ретроградния Меркурий. Заредете се с положително въодушевление и изгрейте в целия си искра и в отлична форма на работното си място. Веднага се заемете с настоящите си служебни отговорности. Колегите ви са обезпокоени от вашето държание. Няма да липсват провокативни дейности, с цел да ви ядосат и принудят да се отклоните от дилемите си.  Ако сте фамилни, благи дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с невярност, вършиме най-голямата неточност в живота си. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в сътрудниците си нещо по-различно.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР