ОВЕННе всичко ще е толкова просто, колкото ще изглежда на

...
ОВЕННе всичко ще е толкова просто, колкото ще изглежда на
Коментари Харесай

Стрелецът да се прицели добре, Скорпионът да не вади жилото

ОВЕН

Не всичко ще е толкоз просто, колкото ще наподобява на пръв взор. Не бързайте с изводите. Търпението, вниманието към детайлите и способността освен да събирате информация, само че и да вършиме верни заключения от нея, ще ви бъдат доста потребни през днешния ден. Ще пораждат неприятни разногласия.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да е елементарен, само че за сметка на това, ще е потребен. Проблеми ще пораждат там, където минимум сте ги очаквали. Но до момента в който останалите ще се чудят по какъв начин да работят, вие ще намирате излаз. Опитът, насъбран по-рано, ще ви бъде потребен. Благодарение на него ще намерите правилния път към задачата. 

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня е подобаваща за решение на финансови въпроси, както и за подписване на покупко-продажби. Ще имате опция за доста увеличение на приходите. Следобедът е положително време за връзка. Разбирате се добре с хората и елементарно ще намерете нови другари. 

РАК

През първата половина на деня са евентуални приятни изненади. Това е подобаващ миг за работа, като умерено може да се захванете с изцяло нови действия. Бързо ще напреднете с тях. Следобедът е подобаващ за събиране на информация, инспекция и разбор на обстоятелства. 

ЛЪВ

Обърнете внимание на концепциите, които се появяват сутринта. Може да се натъкнете на нещо потребно. Твърде рано е да споделяте проектите си. Трябва да решите няколко въпроса едновременно, по тази причина не разсейвайте с дреболии. Не е изненадващо, че вечерта ще се чувствате доста изтощени.

ДЕВА

Не бива да разчитате на лесни триумфи и победи през днешния ден, само че можете да се върнете към остарели неща и да решите въпроси, върху които в последно време сте мислили задълбочено. Денят е подобаващ за работа с документи. Комуникацията с най-близките ви радва, само че ще имате потребност да останете уединено със себе си.

ВЕЗНИ

Днес е по-добре да се занимавате с нормалните си действия. Можете да се върнете към въпроси, които неведнъж и несполучливо сте се опитвали да разрешите. Този път звездите ще бъдат на ваша страна и всичко ще се получи. Важно е да избягвате претоварването и стресовите обстановки, по този начин ще запазите силите си. 

СКОРПИОН

Днес ще сте по-емоционални от нормално, ще приемате всичко драговолно и ще реагирате на всевъзможни дреболии прекомерно остро. Вероятни са някои недоразумения или досадни произшествия, само че няма да имат неприятни последствия, в случай че запазите успокоение. Вечерта дава обещание сантиментални изненади.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте през днешния ден. Това е денят, в който ще е по-лесно да постигнете задачите си, в случай че действате без блъсканица. Не постоянно ще е допустимо да се придържате към проекта, формиран по-рано, само че за сметка на това ще имате време да обмисляте всяка стъпка. Вероятни са непредвидени, само че приятни вести.

КОЗИРОГ

Има доста неща, за които да помислите при започване на деня. Не бъдете мързеливи и  проверявайте информацията, която получавате. Някой може несъзнателно да ви подведе. Със сигурност ще намерите метод бързо да се справите с уговорките си и да си осигурите повече време за отмора.

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, въпреки и ненапълно непредсказуем. Много от вас ще се учат в придвижване, и опитът който ще натрупате, скоро ще ви бъде потребен. Ще получите и непредвидена поддръжка. Денят е подобаващ за финансови интервенции и подписване на покупко-продажби. Възможни са необикновени срещи. 

РИБИ

Днес сте изключително подозрителни и се съмнявате във всичко. От една страна, това не е толкоз неприятно, защото ви разрешава да избягвате неточности. От друга страна, обаче, губите скъпо време, пробвайки се да стигнете до истината. Ако намерите салдото, денят може да се дефинира като сполучлив.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР