ОВЕННе позволявайте на когото и да било да ви принуждава

...
ОВЕННе позволявайте на когото и да било да ви принуждава
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за първия ден от новата седмица - проблеми на работното място за Лъвовете, успехът се усмихва на Стрелците

ОВЕН

Не позволявайте на който и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, тъй като качеството няма да е положително и ще се изложите, а и не пропускайте обстоятелството, че Меркурий е в ретроградното си придвижване. Ще ви притеснят проблеми с сътрудниците и деловите сътрудници. Не са изключени разочарования. Деловите диалози са сполучливи, в случай че са извършени в неофициална конюнктура.

ТЕЛЕЦ

Ваши настоятелен сътрудници споделят с вас концепциите си за разширение на фирмената ви активност, само че без да подписват на финансови покупко-продажби, тъй като ретроградния Меркурий ги не разрешава. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете акция за популяризирането им. Прекалената интензивност на работното място ви вреди. Стремежът към триумф и желанието ви да разрешите бързо всичките си задания води до неточности. Не избързвайте в нищо.
свързани новини16802на 03.10.202112699на 01.10.2021
БЛИЗНАЦИ

Преценете дали да предприемете делово пътешестване зад граница, или да се заемете със служебните си задания, макар че може да няма ограничавания, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша изгода. Общуване с сътрудниците ви е хармонично. Не избързвайте в дейностите си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия триумф, само че и с прелестно възприятие.

РАК

За да успявате и да сте удовлетворени от себе си не надценявайте опциите си в този ден и не надскачайте себе си, тъй като умората ви вреди. Избегнете рискованите покупко-продажби, съобразете и рестриктивните мерки, наложени от ретроградния Меркурий. Във ваша изгода е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в дилемите си. Помислете дали не грешите, че отказвате спомагателна работа.

ЛЪВ

Не са изключени проблеми с сътрудниците ви, поради опита им да ви пречат на работата макар че Меркурий е назадничав и че вие им помагате и на тях. Ако сте внимателни и избягвате разправиите триумфът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, единствено тъй като са ви приятни. Не пропускайте опцията за диалог с началниците си.

ДЕВА

Днес ви следва да изживеете позитивни промени в материално отношение, свързани с спомагателна работа. Не позволявайте да ви прекъсват до момента в който работите, с цел да отхвърлите отговорностите си по-бързо, подкрепени от Меркурий в своето ретроградно придвижване. Деловите диалози са сполучливи. Пътувайте, в случай че ви дават такава опция.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате страст. Не започвайте нови задания поради ретроградното придвижване на Меркурий. Работата няма да ви донесе предстоящите резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, тъй като са краткотрайни, а и с кахъри и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и диалози са несполучливи и е по-добре да ги отложите.

СКОРПИОН

Без съмнение направете нужните служебни промени, даже и в случай че се постанова да уволнявате подчинени. Резултатите от постигнатите материални триумфи очаквайте след известно време. Случайните настоятелен запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от изгода. В положение сте да получите самопризнание, макар ретроградното придвижване на Меркурий.

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се от сутринта за съзнателно създавани ви компликации на работното място. Не се карайте с сътрудниците си, а им обяснете че ще намерите метод да се справите, а Меркурий е назадничав и носи спомагателни проблеми. Не е изключено, макар трудностите, някои непредвидени, да имате триумфи и да научите за идни постоянни доходи.

КОЗИРОГ

Не е удобна за вас дейната работа в този ден, тъй като Меркурий е в ретроградното си придвижване. Не са изключени разправии на работното място поради неприятни настоятелен срещи и диалози от предходните дни, които през днешния ден обсъждате и сътрудниците ви кипят от гняв. Справяте се добре със дилемите си. Не прекалявайте с рецензията. Късметът не е с вас.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнати сте поради компликации, които не сте очаквали. Работете без припряност, а ретроградния Меркурий ще ви помогне да се справите. Премълчавайте и ще спечелите уважението на близките, изключително на вашите сътрудници и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате разногласията и споровете и не обръщайте внимание на сериозните забележки по ваш адрес.

РИБИ

Преди обед не избързвайте с рецензията към сътрудниците си, тъй като Меркурий е назадничав, нито с готовност да блеснете със качествата, които те правят оценка и без да им ги натрапвате. Създавате причина за служебни спорове поради невъзможността да реагирате умерено. Поставете началото на нови занимания.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР