ОВЕННе давайте заеми, дори и ако роднини ви искат помощ.

...
ОВЕННе давайте заеми, дори и ако роднини ви искат помощ.
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да разрешат битови проблеми, Раците да бъдат справедливи към колеги

ОВЕН

Не давайте заеми, даже и в случай че родственици ви желаят помощ. Бъдете деликатни при разискване на работа, обвързвана с публични организации и финансови  документи. Внимателно се запознайте със наличието и смисъла на документите. Ще имате проблеми в общуването, в случай че сте прекомерно претенциозни и условията ви към близките са високи. Отношенията с интимния ви сътрудник изискват да сте деликатни, търпеливи и тактични. Вашите подозрения в възприятията му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с обичаните си и на деен и паметен секс.

ТЕЛЕЦ 

Бъдете сериозни към постъпките си и не се изненадвайте, в случай че се опитат да ви излъгват. Неувереност в силите ви е причина за разграничаване на хората от вашето обграждане. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте проектите си. От сутринта ще валят оферти за спомагателна работа, само че не трябва да я приемате. Денят разрешава подписване на брак. Възможно е, в случай че не сте фамилни, благи дами, да срещнете своят сътрудник и да изживеете сантиментални мигове още през днешния ден. Вечерта ще се наложи да давате пояснения за държанието си, в случай че сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не е изключено в живота ви да се появят авторитетни хора, които да ви бъдат потребни. Не провеждайте настоятелен диалози за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на фрапантни условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, по този начин и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми. Запознанствата и сантименталните срещи ще ви донесат доста наслада и приятни преживявания в персоналния живот. Ако сте фамилни и щастливи,  сексуалните мигове са мечтани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

РАК

Денят не пречи да водите умерени диалози. Бъдете обективни към настояванията на сътрудниците си и търпеливи при диалози с тях, в случай че имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще докара до финансови загуби. Трудностите са преодолими, само че са подбудени и от вашите дейности. Късметът може да ви изостави, в случай че сте решили да се впуснете в нова любовна случка. Бъдете внимателни, в случай че имате сантиментална среща, само че сте обвързани и в други връзки. Ако привличането е единствено на полова основа, няма да бъдете щастливи.

ЛЪВ

Имате сили да се справите с компликациите по пътя си макар неприятностите, които ви основават вашите близки. Пътуванията са сполучливи. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на страстта и да постигнете задачите си. Вечерта се приберете вкъщи незабавно след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с обичаните си. Открийте най-краткия път към сърцата им, в случай че сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

ДЕВА

Избегнете неприятностите и споровете със странични хора, в случай че се сблъсквате с тях в този ден. Очаквайте вест за възстановяване на материалното положение – справедливо и навременно. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че сте рационални и умерени. Не се захващайте с нови задания, даже и да са премислени. Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете дружно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се ненадейно, не знаете какво да предприемете с предходната си връзка. Ако вечерта сте със остарялата си обич, не се отдавайте на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и вкъщи. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши другари и да се доверите на сътрудниците си. Не взимайте сами значими настоятелен решения, тъй като ще допуснете неточност, водеща до загуби. Не сядайте зад кормилото. Направете проектите си и за идващия месец! Пазете се от опити на родственици да ви обиден поради завистта им към материалните ви триумфи. Ще се опитат да настроят против вас обичаните ви. Вечерта не очаквайте приятни полови мигове, в случай че сте позволили да ви обземе неприятно въодушевление.

СКОРПИОН

Ще срещнете компликации в този ден, подбудени от образуване на значимо задгранично пътешестване, което сте приели преди време. Очаквайте  успехи и изгода от приключването на от дълго време стартирани занимания, които отлагахте поради липса на време. Завършете започнатите задания до вечерта! Не се надявайте шансът ви да проработи и да ви сервира както подарък огромната Любов. Трябва да заслужите възприятията на обичания човек, в случай че към този момент сте го срещнали. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и брака, в случай че сте фамилни и се отдайте на полови мигове.

СТРЕЛЕЦ

Причината да сте неуверени е подбудена от разочарованието ви от сътрудници, на които сте имали доверие, само че са ви предали. Не се включвайте в вложения, свързани с нови планове, с които не сте осведомени. Търговците жънат непредвиден триумф в този ден. Преодолейте вашата сензитивност, колебливост и подозрения. Проявете благотворителност и покажете възприятията, които изпитвате към околните си и обичания човек, с цел да не се съмнява във верността ви. Създайте си приятни страсти. Сексуалните наслаждения ще са приятния свършек на една красива вечер.

КОЗИРОГ

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този ден. В противоположен случай сами ще блокирате вашия късмет да приключите със дилемите си в границите на работният ден. Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте неточност в миналите дни. Радвате се на споделени усеща и на естетика в персоналните връзки. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни полови преживявания не е мотив да разказвате за насъбрания опит с други интимни сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

Бодри сте и изпълнени с готовност за деен ден, типично за вас е най-вече да работите. Неотразими сте. Засилва се вашата убеденост на работното място, само че ще си спечелите врагове. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще провокират неодобрение във вашите сътрудници. Спокойно им обяснете къде са пропуските им. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре вкъщи, само че и в случай че отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отхвърлен единствено тъй като някой е спретнал следващата конспирация за вашите забежки. Хармонията в интимните ви връзки изисква да сте умерени.

РИБИ

Днес ви чакат  предимно материални триумфи, макар че е края на месеца. Не пропилявайте възможностите си за доходна работа, поради прекомерно дълъг размисъл и несигурност. Разпределете вярно работата си, с цел да завършите започнатите задания до края на деня. Запознанство в персонален проект може да се трансформира в сериозна връзка. Семейните дами да не изневеряват. Несемейните дами имат късмет да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо наслаждение. Не го пропускайте.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР