ОВЕННа работното място се справяте бързо със задачите си с

...
ОВЕННа работното място се справяте бързо със задачите си с
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да не допускат намеса на некомпетентни, Раците да не се вслушват в безсмислени разговори

ОВЕН

На работното място се справяте бързо със дилемите си с поддръжката на ретроградния Меркурий. Във ваша изгода е да отложите плануваните настоятелен срещи. Не проявявайте ината си. Поставете сполучливо начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, който да продължите след празниците, в случай че няма да пречи на служебните ви отговорности и няма да блокира работата ви, тъй като ще претърпите загуби. Ядосани сте на околните си поради неизпълнени обещания, само че им простете преди края на годината и оставете драмите в отиващата си. Обземащият ви яд ще ви отдалечи от околните ви и ще ви лиши от полови наслаждения и сантиментални мигове.

ТЕЛЕЦ

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в връзките ви се отразяват добре макар ретроградния Меркурий.  Избягвайте ненужните разногласия и не защитавайте ваш сътрудник, който се е забъркал в спор. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си проекти на непознати хора, които са видимо доброжелателни, само че може да ви предадат, в случай че вашите съперници им платят за услугата. Вечерта възстановете хармонични връзки в дома си и започнете подготовката за новата година, без значение дали ще пътувате или ще сте вкъщи. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

На работното място не допускайте интервенция на некомпетентни хора, в случай че желаете да се справите бързо и безпроблемно със дилемите си. Не пропускайте да деянията увереност в реализиране на задачите си. Очаквайте финансови приходи, само че не бързайте да харчите, тъй като тези пари са ви нужни, с цел да покриете разноските си за месеца. Не си създавайте проблеми поради ината си и поради въздействието на ретроградния Меркурий. Почивайте си и си създайте позитивни страсти в компанията на обичаните си хора, без значение къде ще посрещнете Новата година. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, в случай че към този момент не сте задоволени в полово отношение.

РАК

Избягвайте рецензията и не показвайте неприятното си въодушевление на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените диалози, които водят вашите сътрудници, а вие сте любопитни и непрекъснато надавате ухо. Не взимайте прибързани и недомислени решения. Промените са във ваша изгода, даже са подкрепени от ретроградния Меркурий. Дебнат ви спорове с околните ви. Причинени са още веднъж от недобронамерени хора, които се пробват да потвърждават какъв брой сте повърхностни в възприятията. По-добре е да ги отминете с гордо безмълвие, даже и в случай че би трябвало да се откажете от половите удоволствия.

ЛЪВ

Работата ви спори, в случай че се предпазвате от неточности и се не се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Не харчете пари за ненужни покупки, тъй като ще са ви нужни в околните дни. Имате опция да разрешите персоналните си проблеми. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че не се захващате със задания, които не може да завършите, само че поради забавянето по ваша виновност ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Подтиснати сте, желаете да си почивате, само че не ви се поставя, тъй като ненадейно са ви пристигнали посетители от различен град и би трябвало да ги посрещнете и нагостите. Вината е на вашите близки, че не са ви споделили какво следва. Откажете се от половите удоволствия.

ДЕВА

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с готовност да докажете на всички вашите качества. Предпазвайте се от предложенията за губещи вложения, подтикнати от ретроградния Меркурий. С работата си се справяте чудесно. Не се ядосвайте, в случай че зависите от сътрудниците си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви отговорности. Бъдете търпеливи. Не се учудвайте, в случай че по някакъв метод сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, с цел да не си унищожавате настроението преди празниците и с цел да не се лишите от фантазията за секс и сантиментална вечеря.

ВЕЗНИ

Не разчитайте на шанса си. Меркурий е към момента назадничав. С опциите си сте в положение да постигнете доста. Бъдете търпеливи на работното място и триумфът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите оферти за професионална реализация не би трябвало да ви главозамайват, тъй като може да претърпите загуби. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и обичаните си хора, с цел да сте сигурни, че няма да недоволстват в последните дни на годината че сте ги изоставили! Имате дребна вяра да изясните повода за отдалечаването ви.

СКОРПИОН

Отхвърлете най-важните си задания. Проведете отлаганите настоятелен срещи и диалози. Вечерта си дайте отмора и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате връзките с деловите си сътрудници. Дали ще съхраните тези връзки зависи от вашето положително предпочитание и от умеенето ви да осъзнавате грешките си в синхрон с условията на ретроградния Меркурий. Ако е настъпило изстудяване на възприятията ви, се постарайте да постигнете още веднъж естетика в връзки, само че преди този момент си помислете дали виновността не е вашето държание, което е наранило половинката ви. Ако е по този начин, че не надявайте, че сексът ще ви върне любовта.

СТРЕЛЕЦ

Покажете на какво сте способни на работното място макар ретроградния Меркурий. Не споделяйте новите си хрумвания и проекти, тъй като неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за разискване на контракти и покупко-продажби, само че не разрешава да поставяте подписа си под окончателните съглашения, макар, че вашите сътрудници са изключително настоятелни. Следобед се заемете със фамилните си отговорности, бъдете благи с околните си и в случай че прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери.  Почивайте си и в случай че не сте във форма, отложете половите наслаждения за идващия ден.

КОЗИРОГ

Добре е да разчитате на себе според повелята на ретроградния Меркурий. Отстоявайте правилата си. Успехът ще бъде с вас, в случай че не проявявате неспокойствие и не сте прибързани. Пригответе се за нови задания. Очаквайте информация за доходи. Ако сте спестовни, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Денят е кондензиран с страсти поради ваши другари, които чакат от вас чудеса. Интимните мигове може да изживявате през целия ден, освен вечерта. Отношенията с обичаните ви хора са хармонични. Сексът не изисква обмисляне.

ВОДОЛЕЙ

Не мислете за бъдещите си професионални проекти. Новите срещи ви носят рисковани оферти и доста бъдещи разочарования и поради ретроградния Меркурий. Овладейте страстта си, тъй като може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за автограф контракти и финансови документи, които ви подсигуряват сполучливо съдействие. Пътувайте и се разнообразете дружно със семейство си вечерта, само че в случай че не е допустимо подгответе сантиментална вечеря и се отдайте на приятни диалози, за които все нямате време. Не се лишавайте от интимни мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Ще се сблъскате с компликации, които няма по какъв начин да предвидите тъй като са подбудени непознати хора, появили се ненадейно към вас. Въоръжете се с самообладание, с цел да се справите със дилемите. Успехът е с вас макар ретроградния Меркурий. Не обиждайте сътрудниците си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви основали проблеми, тъй като ви е сте им го разрешили. Следобед пътувайте с околните си при родственици или просто си почивайте вкъщи, в случай че сте решили да не каните посетители. Вечерта още веднъж ще пропуснете секса. Чувствате се предадени от обичаните си хора, само че това са следващите ви глупави самовнушения.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР