Овен Многообещаващ ден. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време

...
Овен
Многообещаващ ден. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 януари: 2 зодии ще се сблъскат с големи неприятности

Овен
Многообещаващ ден. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време за дейна отмора, че след празници човек най-вече се уморява. Важното е да откриете вярното деяние.

Телец

Доста мощен и магичен ден. Дори и Вие, човек, крепко стъпил на земята, през днешния ден ще усетите нещо мистично и ирационално в събитията. Могат да се разрешат от дълго време струпани проблеми. Може да е малко мъчно, тегаво и нервно, само че сигурно ще е огромно облекчение.

Близнаци
Всичко във Вашия свят през днешния ден ще наподобява отмерено разпределено. Имате някои дребни безредици с финансите. Всъщност въпросът е персонален и визира единствено Вас - за какъв брой скъпи и стойностни се смятате, какъв брой коства един Ваш час?

Рак
Доста неща за извършване ще имате през днешния ден и доста отговорности, а е просто една зимна неделя. Естествено, че ще ги съвместите както никой различен, пък и време ще Ви остане. Най-добре си останете вкъщи, почувствайте спокойствието, силата и уюта, с които Ви зарежда личният Ви дом. Презаредете батериите.

Лъв
Практични и аналитични ще сте през днешния ден, може би търсейки сигурност в нещата, които вършиме. Днес ще доста чувствителни към всевъзможни външни въздействия, тъй че е хубаво да сте спокойни и релаксирани, намерете време за това.

Дева
И днешният ден се обрисува като забавен и прелестен. Ще можете да се видите с доста при другари и да споделите вълненията си. Енергия ще имате за десетима, запретвайте ръкави и действайте - постоянно има какво още да се свърши.

Везни
Имате предпочитание да експериментирате с най-различни неща, само че гледайте това да не са страстите на околните ви. Хубав ден да преодолеете личните си предубеждения.

Скорпион
Ще изпитвате някакво необичайно предпочитание да контролирате възприятията на другите или просто казано - да ги манипулирате. Всъщност това е въпрос от морално естество, който сами би трябвало да решите.

Стрелец
Имате потребност да докажете на близките, че вашите възгледи могат да станат и техни. Е, добре да го извършите по-дипломатично, а не употребявайки физически способи за влияние.

Козирог
Доста положителни шансове имате да се справите със напрежението през днешния ден. Имате положителни хрумвания за завършения, изказвания, занимания. Просто повярвайте в себе си и действайте.

Водолей
Хубав ден да се издигнете над ежедневната рутина и да се преместите там, където удоволствието сменя болката. Осъзнайте какво тъкмо имате да усъвършенствате през днешния ден и въведете редът, който ще ви донесе вътрешно задоволство, през днешния ден. Утре към този момент може да сте на друго мнение.

Риби
На тестване е подложена способността Ви да се адаптирате към проблемите, които са на всички места към Вас. Просто пробвайте да сте справедливи и не се обиждайте за нелепости. А най-лесният метод да се справите с проблемите е, като решите, че не са проблеми и просто действате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР