Овен Младият Овен като дете е постоянно в действие, пълен е

...
Овен
Младият Овен като дете е постоянно в действие, пълен е
Коментари Харесай

Лъвът запазва суетата си, а Девата се оплаква до край: Хороскоп разкрива какви ще бъдете в старостта!

Овен

Младият Овен като дете е непрекъснато в деяние, цялостен е с живот, любопитен и постоянно подготвен за провокации, които от време на време са и много рискови. Може внезапно да влезе в брак или постоянно да го заобикаля. Овните по природа са индивидуалисти и постоянно на своя брачен партньор или брачна половинка ще приготвят разнообразни изненади и занимания. С тях животът е динамичен и в никакъв случай не е отегчителен.

В старостта също ще бъдат доста дейни, в случай че не им попречи някое заболяване. Трудно могат да водят спокоен живот и в случай че им липсва интензивност, може да се трансфорат в същински досадници. Ако могат, до последния миг от живота си ще се занимават със спорт.

Телец

В младостта са огромни чаровници, които превземат близките. Ако порастват в благоденствие, са доста щастливи, само че в случай че порастват в мизерия, този интервал ще желаят да го не помнят. Бракът го подписват по обич или материални ползи. Парите са значими, както и мечтаната персона. Ще заобикалят брак с човек, който има по-слабо материално състояние. Искат да се радват на живота.

В старостта ще се насладят на своето богатство. Не желаят да го споделят. Ако остареят в беднотия, могат да станат огорчени и недоволни.

Близнаци

В младостта са щастливи и изпълнени с живот, в случай че са в непрекъснато придвижване и в контакт с по-големи компании. Винаги търсят мотив, с цел да се бележит и удостоверение от своята среда. Те са опитни и сполучливи в общуването и по тази причина постоянно е значимо обществото. Трудно е да ги спрете, когато стартират да приказват, тъй като нормално не си затварят устата.

На техните сътрудници, от началото на връзката би трябвало да им бъде ясно какъв брой е значим за тях обществения живот.
Той ги обогатява и ги прави щастливи. Ако до себе си имат витален сателит, който е с сходна сензитивност като тях, в никакъв случай няма да скучаят, а старостта си ще изпълнят с разнообразни действия и екскурзии. Ако се случи да останат сами, няма да им е належащо доста време, с цел да възстановят старите другарства или да основат нови.
Рак

Младият Рак е извънредно сензитивна и интровертна персона, с която би трябвало да бъдете нежни и деликатни, само че това не значи, че той би трябвало да бъде под " стъклен капак ". Необходимо е да го насърчим да излезе от света на сънищата и да одобри живота с всички наслади и скърби, както и всички останали неща. Когато най-сетне вземат някои решения, твърдо следват набелязаната цел.

Когато основат постоянен дом и семейство, ще прекарат приятна напреднала възраст, изпълнена с многочислени фамилни събирания. Ако останат сами, ще станат тъжни и меланхолични. Тези хора помнят всички, тъй че постоянно и живеят в предишното.

Лъв

Младият Лъв е просто неосъществим досега, когато се трансформира в център на събитията. Най-голямата засегнатост за него е игнорирането. Трябва непрекъснато да му подсещаме, че е прелестен. Влизането в брак би трябвало да бъде преценено добре. Искат той да им донесе някакъв статут. Искат искра и лукс, а популярност още повече. Ако не разполагат с публиката, те са нещастни.

И в старините са много суетни. Важно е да се е чуло и да се знае за тях. Ако са постигнали нещо в положение са с часове да приказват за своите достижения. Ако резултатите не са удивителни, се трансформират в хора, които са склонни да лъжат с цел да се покажат в най-хубавата си светлина. Когато са вкъщи и уединено проучват живота си, гордостта няма да им разреши да си признаят, в случай че не са съумели.

Дева

Те нормално са кротки деца, които внимават за своето държание и външен тип и постоянно се стремят да бъдат почтени и положителни. Техните родители са щастливи и горди със своите деца. Девите постоянно желаят авансово да научат какво ще се случи. Такъв е казусът и при вземането на решение за взаимния живот с колегата. Първо виждат каква е общото им бъдеще. Редки са тези, които непрекъснато намират причина за отсрочване на брака.

В по-късните години от живота си Девите от ден на ден търсят съвършенство в организацията на живота и работните отговорности. Всяка дреболия в живота би трябвало да има тъкмо несъмнено място. Ако Девата в живота си са пропуснала нещо значимо, на старини много ще го напомнят и ще се цупят. В противоположен случай, личностите, родени в този знак ще проживеят дълга младост.

Везни

В този знак са родени огромни чаровници. Весели и усмихнати, приветливи и доста се грижат за външния си тип. Често са в центъра на вниманието в своето обграждане. Но при взимане на някакви решения, те са доста неуверени. Бракът е нещо значимото, тъй като те на живота гледат като на нещо, което би трябвало да се живее в двойка. Любовта и искреността са техни ритуали.

В старостта ще бъдат изпълнени и щастливи, в случай че са дружно с колегата си. Ако останат сами, ще се усещат самотно и ще се пробват да намерят своята половинка.

Скорпион

От най-ранните дни желаят да предизвикат, да разрушават табута и като прочувствено незрели персони, да провокират разногласия. Още в ранно детство е належащо да ги насочвате и да ги наблюдавате. Когато се решат на брак, го вършат много съществено и умишлено. Последователни са и не понасят несериозност и мързел. Сексът е значим и се пробват да го развият още повече по време на брака. Склонни са към завършения.

И в старините си са дейни, изключително в случай че са удовлетворени от достиженията в дейната възраст от живота си. Винаги са имали податливост към спортни действия, тъй че и на старини ще бъдат дейни. Ако са сами ще се посветят в проучването на всичко, което е прикрито, окултно и по-специално се занимават с тематиката гибел.

Стрелец

Стрелеците още от деца са радостни. С тях няма огромни грижи, всичко тече отмерено и последователно и се радват на живота. Склонни са към сладките и затлъстяването, тъй че би трябвало да водят сметка на тази тематика. Когато се женят го вършат непринудено и галантно. Чувството за комизъм при тях играе значима роля в живота и оказва помощ да надделеят компликациите.

В старостта на драго сърце ще предават своята мъдрост. И тогава няма да ги изоставен възприятието за комизъм и склонността за позитивно виждане за живота.

Козирог

Личностите, родени в този знак в младостта се отнасят по-сериозно за своите години и са малко твърди и студени. Зад всичко това се крие сензитивност, накърнимост, амбициозност. Затова всичко деликатно се приготвя, провежда, до момента в който те се отнасят зряло и следено. Обикновено са в отбранителна позиция, а в учебно заведение са умни студенти. В брака влизат умишлено. Влизат със сърцето си.

Чак в старините си, тези персони стартират да се отпускат и да стават по-весели с особено позитивно отношение към всичко. За Козирогът се споделя: " В младостта дъртак, в старините юноша. "

Водолей

В младостта са изявени в своята среда с някакъв характерен гений. Правят всевъзможни лудории и по тази причина е належащо да им се противопоставите и вярно да ги насочвате. Понякога в брак влизат внезапно и по напълно нетрадиционен метод или пък живеят като отшелници, запазвайки някои завършили връзки.

В старостта се оставят на своите стремежи и желания, за които не са имали време да се посветят в дейния част от живота си. За тях не е изненадващо, даже и в 80-те години, да карат шофьорски изпит, да учат или да се посветят на някаква спортна активност.

Риби

В младостта си децата са склонни към огромни фантазии и понякога би трябвало да ги приземявате на земята. Често са сполучливи и приети в артистичните среди. И в брака са склонни към идеализиране на колегата. Имат съразмерен брак.

В старостта най-после се оставят на своите пристрастености и творчество. Понякога не вършат нищо прекомерно дълго и би трябвало да насочат вниманието си в някаква потребна посока. Понякога от досада, самите те си основават лични истории и някои интриги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР