ОВЕНМалко вероятно е един ден да бъде пълен без разгорещени

...
ОВЕНМалко вероятно е един ден да бъде пълен без разгорещени
Коментари Харесай

Странни случки за една зодия, добър ден за пазаруване за други

ОВЕН

Малко евентуално е един ден да бъде цялостен без разгорещени диспути. Но нормално те се оказват потребни, оказват помощ, в случай че не да се откри истината, то да се приближи до нея. Опитвате се да отбраните своята позиция, без да обиждате никого, другите ще бъдат признателни за това. Отделете време на финансовите проблеми.

ТЕЛЕЦ

 Опитайте се да избягвате стресови обстановки. Днес е добре да отложите досадните задания. Кратко пътешестване или разходка ще ви оказват помощ да се отърсите от натрупалото се напрежение. Трябва да се опитате да сте другарски настроени към всички, да избягвате разногласията и да намирате метод да изгладите несъгласията. Ще съумеете да разрешите и фамилни проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за връзка. Разбирате се добре с разнообразни хора и сполучливо ще водите договаряния. Сделките, подписани през днешния ден, ще ви носят положителни приходи дълго време. Много от вас ще създадат и положителни покупки. Вечерта е чудесна за срещи с другари и разискване на взаимни проекти.

РАК

Започнете деня си с значими задания. Сутринта е добра за справяне с сложни въпроси и среща с хора, на които би трябвало да извършите положително усещане. Вие сте енергични и упорити. Едва ли има преграда, която да не можете да преодолеете. Възможни са финансови доходи, в това число от непредвидени източници.  

ЛЪВ

Днес сте по-подозрителни от нормално, пробвайки се да ревизирате всяка входяща информация. Малко евентуално е някой да ви подведе или да се възползва от вас. Става ясно кой е бил откровен и почтен с вас и кой се е опитал да изневери. Решенията, взети през днешния ден, ще оказват помощ на доста Лъвове да избегнат напразни очаквания и разочарования. 

ДЕВА

Благоприятен ден. Няма защо да се притеснявате, доста неща вървят добре. Полезно е да споделяте хрумвания, да бъдете дейни, сигурно ще получите поддръжка. Може да се появят нови проекти за работа и образование. Рано е да започнете да ги прилагате, само че по-късно несъмнено ще се върнете към това, което сте замислили. 

ВЕЗНИ

Вие сте дейни и упорити, не се отказвате от плануваното и постигате задачата си, даже в случай че събитията не се развиват по най-благоприятния метод. Възможни са сполучливи съвпадения, някои непредвидени събития, които ще ви тласнат към забавни мисли. Но от време на време би трябвало да извършите пауза, с цел да си починете.

СКОРПИОН

Струва си да посветите този ден на потребен и значим бизнес. Имате късмет да постигнете от дълго време открита цел, да разрешите проблем, който озадачава мнозина. Някои Скорпиони съумяват освен да се оправят със личните си каузи, само че и да виждат в точния момент грешките на другите хора и да намерят метод да ги поправят. 

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден, който ще се опитате да прекарате освен ползотворно, само че и забавно. Ще има опция да посетите някои необикновени места, да се срещнете с хора, които въобще не са като вашите остарели познати. Ще погледнете доста неща по нов метод. Дори при сложни случаи се справяте бързо. В това оказва помощ освен опитът, само че и интуицията. 

КОЗИРОГ

Забързан ден. Изглежда, че би трябвало да извършите хиляда неща и е изцяло неясно какво да предприемете преди всичко. Някой различен на ваше място сигурно ще се обърка и вие се справяте отлично. Втората половина на деня изненадва със странни случки, изцяло непредвидени, само че доста приятни събития. 

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви добър ден, еднообразно подобаващ за решение на значими въпроси и за някои ежедневни каузи. Внимателни сте към дребните неща, тъй че не вършиме даже дребни неточности, вършите отлична работа с това, което другите са провалили. Вероятни са необикновени оферти. Добър ден и за извършване на покупки. 

РИБИ

Денят не е най-плодотворният, само че дава опция да си починете отлично, да се възстановите и умерено да помислите за бъдещето. Страхотно вършиме проекти, вярно оценявате мощните си страни, не висите в облаците и не таите напразни очаквания. Ученето не постоянно е елементарно, само че вие сте търпеливи и няма да се откажете.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР