ОвенКолкото и натоварен да е денят, опитайте се да намерите

...
ОвенКолкото и натоварен да е денят, опитайте се да намерите
Коментари Харесай

Една зодия получава урок, други печелят възможности

Овен

Колкото и претрупан да е денят, пробвайте се да намерите време за отмора – за предпочитане следобяд. Това ще ви помогне да възстановите силата, изразходвана заран, допустимо най-бързо.

-->

Телец

Всички благоприятни условия, които звездите ви дават през днешния ден, би трябвало да се употребяват единствено за положителни цели. Всяко деяние, ориентирано към пострадване на някого, незабавно ще се върне към вас като бумеранг.

Близнаци

Завистта, която през днешния ден ще забележите у хората, които са ви другари, може доста да ви учуди. Не се тормозете, отнасяйте се с схващане към слабостите на другите.

Рак

Днес ориста ще ви даде уроци по какъв начин да разрешите актуалната сложна житейска обстановка. Важно е да ги забележите и анализирате, като и да извършите верните заключения.

Лъв

В другите или по-точно казано в тяхното държание, през днешния ден можете да разпознаете себе си. Това, което по никакъв начин не ви харесва, би трябвало го да вземете поради и безусловно да го коригирате.

Дева

Природата и чистият въздух ще оказват помощ да попълните запасите от сила, чиято липса може да почувствате през този ден,.

Везни

Преди да предприемете нещо, би трябвало деликатно да изчислите вероятните последствия от постъпката си. В противоположен случай можете да извършите неприятна неточност, за която по-късно ще би трябвало да съжалявате.

Скорпион

Не би трябвало да стартирате осъществяването на нови планове, без да завършите работата по старите: енергийните „ опашки “ на незавършената работа непрекъснато ще ви дърпат обратно, пречейки ви да се придвижите към нова цел.

Стрелец

Въпреки прилива на сила, който ще почувствате заран, не би трябвало да се захващате с няколко неща едновременно. Няма да имате време да извършите всичко планувано, тъй че би трябвало да се концентрирайте върху една значима цел.

Козирог

Мързелът може да ви попречи да постигнете мечтаните професионални резултати. Съвсем ненадейно той ще ви сполети сутринта. Опитайте се да го преодолеете. В противоположен случай денят ще бъде прахосан.

Водолей

Денят е неподходящ за договаряния. Партньорите няма да могат да намерят общ език, време и старания ще бъдат напразни.

Риби

Днес не си коства да се захващате със съществени служебни задания. На пътя ви ще изникнат прекалено много трудности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР