ОвенИзбягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие.

...
ОвенИзбягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие.
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 12 април 2024 г.

Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и тествани начини за деяние. В живота Ви се подреждат обстановки, при които е значимо да на нарушите естествения ход на събитията, а всички дейни дейности биха довели най-много до отрицателни резултати. Проявете въздържаност и мъдрост, а те ще Ви оказват помощ да не станете жертва на машинация, и да не попаднете под въздействието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, с помощта на нарастналото си омагьосване, без труд ще завоювате благосклонностите на тези, които са във Вашето обграждане. За тогава планирайте сантименталните си срещи.
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Очевидно Вашият брачен партньор ще се прибере през днешния ден вкъщи изтощен и печален, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, тъй като нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с користолюбие до на следващия ден. Звездите предлагат да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него...

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните. Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния, и Вие много сте се трансформирали. Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И изключително в този ден...

Дева
Отлично умеете да вършиме много неща. С наслаждение може да се занимавате с тенис на маса, картография, колекциониране на покезни изречения на непознати езици, умеене да разделите цялото на равни елементи, предсказание на бъдещето въз основа на уроците на предишното.... Това, в което сте най-хубави е, че умеете да поддържате връзки с хората, които не са Ви безразлични, и да употребявате за задачата най-необичайни и удивителни способи.

Везни
Предстои Ви ден на ползотворна работа, подобаващ, както в никакъв случай, за нови инициативи. Ще успявате да намирате най-хубавия метод за решение на всеки проблем, като няма да се страхувате да отстъпите от традициите и да изпробвате нещо ново. Вероятност от неточности има, само че Вие ще ги забележите и оправите, преди да са зародили проблеми.Близките Ви ще са доста учудени от взетите решения, и ще са Ви нужни безапелационни причини, изключително в случай че става дума за дълготрайни проекти.

Скорпион
Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....

Стрелец
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.

Водолей
Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.

Риби
В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР