Овен Имате възможност да спрете и да огледате всички възможности за

...
Овен
Имате възможност да спрете и да огледате всички възможности за
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 30 август

Овен
Имате опция да спрете и да огледате всички благоприятни условия за избор, които ви дава животът. И несъмнено да изберете. Най-важното е, че ще съумеете да погледнете на света по нов метод и ще откриете, че в действителност той даже е отзивчив.

Телец
Твърде съществени ще сте, което може мощно да тормози близките, а и самите вас. Днес ще действате с деловитост, граничеща с вманиачаване. Важното обаче е да не издребнявате.

Близнаци
Днес ще вършиме всичко прекомерно театрално, очаквайки аплодисменти. Само не се увличайте и не се вземайте прекомерно на съществено. Оставете сетивата си отворени и попивайте новите неща.

Рак
Имате късмет да се доберете до самата същина на нещата.А давате ли си сметка до какво може да докара това? Е, в последна сметка вие обичате да подхождате нетрадиционно, тъй че това може би просто ви забавлява.

Лъв
Ще ви се желае да свършите някои практични неща, вместо да се шляете напразно. Една разходка би трябвало да включите към графата практично, пък може да я съчетаете и с нещо прелестно

Дева
Още не е приключил август, а към този момент са ви налегнали грижи. Винаги знаете, че може да прехвърлите работата на някой различен. Ако пък в действителност не можете, просто се усмихнете и ще я свършите по-бързо.

Везни
При вас купонът тече с цялостна мощ, като че ли лятото в никакъв случай няма да свърши. Това е ужасно и дай, Боже да съумеете да запазите това чувство по-дълго. Просто продължете да се наслаждавате на мига.

Скорпион
Недейте да задълбавате в остарели рани, че може да ги инфектирате. Направете си изводите и карайте напред, предишното е история, бъдещето следва, тъй че - живейте и се радвайте в този момент.

Стрелец
Трудно ще останете на едно място, само че пък придвижването е здраве, както е известно. Много срещи, доста диалози. Внимавайте да не изтърсите нещо, за което след това да съжалявате. Мислете преди да говорите.

 null - 11 Козирог

Вижда се краят на този месец и като че ли лятото си отива с него. Това не значи, че няма да имате мотиви за завършения оттук нататък. Просто през днешния ден ще сте по-философски настроени и търпеливи.

Водолей
Днес ще много самоуверени и неустрашими. Готови сте да съборите даже стена с главата си само, с цел да докажете, че сте прави. А къде остана практичното ви мислене, знаете, че това не е най-хубавият метод.

Риби
Днес ще сте много разсеяни и неведнъж несъответстващи. По-добре избягвайте всеобщите събирания и се отдайте на отмора и спокойни занимания. Може и да сътворите нещо въодушевено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР