ОВЕНЕдинствената възможна алтернатива за вашите успешни действия днес е да

...
ОВЕНЕдинствената възможна алтернатива за вашите успешни действия днес е да
Коментари Харесай

Хороскопът: Стрелецът с шансове за успех, девите с безупречен ден

ОВЕН

Единствената допустима опция за вашите сполучливи дейности през днешния ден е да се възползвате от всички сили и умения, с цел да постигнете гладко своите цели и желания. Засиленото възприятие за дом и семейство ще бъде мощен мотор за дейностите ви.

ТЕЛЕЦ

Контролирайте своите реакции, дейности и способи на мислене през днешния ден и не постъпвайте безгрижно и безконтролно, изключително на работното си място, тъй като през днешния ден ще си аргументите неприятности. Постарайте се да решавате въпросите, с които през днешния ден ще се заемете, в изискванията на съгласие.

БЛИЗНАЦИ

Особено добър ден, който евентуално ще бъде начало на нови занимания или професионална ангажираност. За вас те са свързани с ново финансово самочувствие, само че не във всички случаи ще бъдете удовлетворени от предоставената опция.

РАК

Притеснени и много подозрителни са през днешния ден родените под Рак към всичко, което става към тях. Причини за терзания има постоянно, само че съответно за вас в този момент те са свързани с дома и работата. Днес денят за някои от Рак е обвързван с сполучливо пътешестване.

ЛЪВ

Преди да се заловите за нормалните си каузи или за каквато и да е работа през днешния ден, би трябвало да си изясните проектите и стремежите и едвам тогава да избирате пътя за деяние. В противоположен случай рискувате да се движите в конюнктура на дезориентация и въпреки дейни, в доста случаи напъните ви ще бъдат безполезни.

ДЕВА

Гняв и превъзбуденост характеризират Девите в петък. Най-често причина за гнева ви се явяват неуспехи в деловата или финансовата активност. В случая става дума за неприятна финансова развръзка, която някои от вас ще преживеят мъчително. Служебният ви ден е безукорен и разрешава независимост на деяние.

ВЕЗНИ

Петък е прелестен ден, в който някои ще пропуснат да осъществят препоръчаните им благоприятни условия и ще потънат в сянката на неприятното си въодушевление. Причините за това се лимитират в границите на службата, където ще зародят спорове. По всяка възможност “делите ” параметъра на въздействие.

СКОРПИОН

Много от вас изпитват удовлетворение в този момент от постигнатия триумф, достиженията ви ще бъдат трайни. Петък има голямо значение за вас, тъй като е основен миг в обществената и професионалната активност и развиването ви. Ще имате контакти с хора, които ще изразят предпочитание за близко съдействие с вас.

СТРЕЛЕЦ

Днес у някои от вас ще възникне съмнение на какво да отдадат желанията си – на делова интензивност или на обич. И в двете насоки имат идентични шансове за триумф. Повече от огнените Стрелци ще предпочетат персоналното си наслаждение. Не подценявайте служебните си задължения, това ви държание ще има негативен отзив. Неприятното през днешния ден е евентуална кавга с другари.

КОЗИРОГ

Успешен петък за Козирог, само че не е лишен от неприятности и нечий опит да ви навреди, с които бързо и елементарно ще се справите. Правилни са дейностите, които ще предприемете през днешния ден, и достиженията ви са обезпечени още в този момент – става дума за деловата и професионалната страна на вашето всекидневие.

ВОДОЛЕЙ

Решите ли да сте дейни, нищо не е в положение да ви спре, без значение с какви компликации би трябвало да се преборите. Много действено ще протекат вашите настоятелен контакти през днешния ден, чиято вариация се простира от договаряния и съглашения до сключване на контракти, напредване на изостанала работа и така нататък Ще ви ангажират с спомагателна работа, ще се справите с дребни усложнения.

РИБИ

Добър ден за развиването на делата ви, само че при някои от вашия знак напрежението ще бъде огромно и се свързва най-вече с парични интервенции. Най-голяма удача ще имате, в случай че действате взаимно с другари. Денят е сполучлив за договаряния по отношение на увеличение на заплащането ви и нови отговорности. В правото сте да получите утвърждение от началниците.

Източник: Struma.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР