ОВЕНДнес звездите са благосклонни към тези, които не стоят на

...
ОВЕНДнес звездите са благосклонни към тези, които не стоят на
Коментари Харесай

Хората от четири зодии да си държат езика зад зъбите

ОВЕН

Днес звездите са благосклонни към тези, които не стоят на място и с възторг се заемат с решението и на най-сложните задания. Тъй като демонстрирате убеденост и самообладание, хората към вас ви поддържат на драго сърце. Трудности ще имат тези Овни, които не се доверяват на опита си.

ТЕЛЕЦ

Ден, през който чудесно ще се разбирате с всички и ще намирате верния метод. Много от проблемите ще се решат бързо, с помощта на събитията. Не е изключено и начало на сантиментални връзки, които ще се развият стремително. Днес не е ден за работа, изискваща старание.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта би трябвало да сте активизиране. Ще имате значими диалози, които ще ви оказват помощ да определите бъдещите си проекти. По-късно е време за занимания, изискващи внимание към детайлите и самообладание. Рутинната работа ще ви се стори увлекателна. Няма да се страхувате да експериментирате.

РАК

Днес надали ще се разминете без разногласия, в които мъчно ще докажете тезата си. Заложете на дипломатичността си и не влизайте в непотребни пререкания. Ще имате триумфи в случай че подхождате креативен и търсите ексцентрични решения. Денят е под напрежение, само че ще намерите време и околните си.

ЛЪВ

Доста изтощителен ден, през който ще ви бъде мъчно да съберете мислите си и да съставите проект за деяние. Съветите на близките по-скоро ще ви объркват. Затова пък може умерено да се доверите на интуицията си. Планирайте деня си по този начин, че да не прекарате прекомерно дълго време в пътешестване.

ДЕВА

Днес с лекост се справяте с проблемите, които до през вчерашния ден са ви иглеждали прекомерно комплицирани. Започнете с дребните задания. Атмосферата към вас ще е спокойна и това в допълнение ще ви дава убеденост. Може да дадете начало на другарски връзки или сантиментална история.

ВЕЗНИ

Ако през днешния ден се наложи да обсъждате значими проблеми, запасете се с самообладание и се настройте миролюбиво. Важно е да избегнете откритите спорове и горещите разногласия. Водете спокоен разговор. Може да се концентрирайте вниманието си върху решаването на проблеми, с които ще се справите бързо.

СКОРПИОН

Бъдете деликатни с парите. Склонни сте да не обмисляте покупки и покупко-продажби, това може да докара до проблеми. Дайте си време, посъветвайте се с доверени хора. В останалото денят е удобен. Вашите хрумвания получават поддръжка, а някои от вас ще завоюват авторитетни съдружници.

СТРЕЛЕЦ 

Първата половина на деня е напрегната. Настроението ви постоянно се трансформира и мъчно ще запазвате успокоение. Не взимайте значими решения и не обсъждайте проектите. Заложете на рутинните дейности. Привечер към този момент ще бъдете по-уверени, а ще имате и мотиви за наслада, както и приятни вести.

КОЗИРОГ

Послушайте интуицията си. Ще имате и отлични хрумвания. Най-решителните от вас бързо ще видят първите плодове от работата си. Възможни са непредвидени събития, които ще ви принуждават да измененията проектите си. Това няма да ви разколебае – всичко ще се подреди както би трябвало, вие няма да изгубите оптимизма си.

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете деликатни, обмисляйте и най-малките елементи. Опитът ще ви помогне да не допускате неточности. Потърсете съвет от доверени хора. Звездите са благосклонни към тези, които не се боят от комплицирани задания и са подготвени да положат много старания, с цел да реализиран своето.

РИБИ

Днес връзка ви с близките ще е по-трудна от нормалното. Не постоянно ще ви схващат вярно и постоянно ще би трябвало да обясните и най-простите неща. Не се сърдете и бъдете снизходителни сте към непознатите недостатъци. Така ще запазите положителните си връзки с всички. Работете сами, с цел да имате бързи триумфи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР