ОвенДнес вашият любим човек може да почувства, че не проявявате

...
ОвенДнес вашият любим човек може да почувства, че не проявявате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 декември: Скорпиони – не се пренебрегвайте, Водолеи – бъдете по-разумни

Овен

Днес вашият обичан човек може да почувства, че не проявявате нужната угриженост към отговорностите и отговорностите си. Опитайте се да намерите подобен метод, който да удовлетвори желанията на половинката ви за уравновесяване на връзките. Възможно е да се почувствате физически изтощени и душевен изчерпани, защото сте пренатоварени, най-много с умствена активност. Опитайте се да намерите верният баланс.

Телец

Твърде е евентуално този ден да не бъде изключително удобен за здравето ви. Огнено аленото ви отношение с изключение на топлина, може да потъпче всяко едно друго мнение. Не бъдете настойчиви. Импулсивните ви дейности и огнените думи могат да ви вкарат в неволя, тъй че се съобразявайте се повече и мислете два пъти, преди да действате или да реагирате.

Близнаци

Ще бъде отлично, в случай че прекарате този ден с членовете на фамилията си или вашата половинка. Това ще способства за положителни промени в фамилното огнище. В случай, че сте се лишавали или отлагали от много време да похарчите известна сума пари, то през днешния ден, ще може да си позволите това належащо наслаждение. Дори може да похарчете пари за празненство или скъпи облекла, или каквото душата ви пожелае.

Рак

Тъй като вашият персонален и обществен живот ще бъде подсилен от положителното ви здравословно положение и няма да се сблъскате с какъвто и да е необикновен проблем. Като цяло денят се обрисува да бъде доста добър по отношение на здравето ви. С невероятната си еластичност елементарно ще се адаптирате във всеки един диалог на празничната маса през днешния ден. Ще разполагате с главозамайваща информация, която ще ви направи център на внимание.

Лъв

Поради прекомерното ви натоварване през седмицата, през днешния ден ще се почувствате изцяло изтощени. И през днешния ден ще бъдете лоялни и любвеобилни, правейки ви по едно и също време прочувствени и интуитивни, мощно повлияни от подсъзнателната мисъл и възприятие за грижовност. Въпреки това не се поддавайте на дълбоките си страсти, тъй като има възможност възприятията ви да бъдат засегнати. Опитайте се да контролирате измененията в настроението си.

Дева

Ще се наложи да спрете да мислите върху многото проблеми, които са ви налегнали от известно време. Съсредоточете се към духовното. Управлявани от неповторимият ви усет към хармония ще ви възвиси до ласките на Слънцето. Ще имате такива пориви, че всяка ваша изява на празненство ще накара останалите да останат очаровани от стилистиката ви в слово и дейности. Определено през днешния ден ще бъдете водачи, въпреки и единствено на себе си.

Везни

Едва ли ще можете да си починете пълноценно, тъй като ще бъдете в придвижване обикаляйки комерсиалните центрове. Това може да ви докара до изнервяне, което мъчно ще преодолеете. Вашият перфекционизъм ще бъде безупречно благонадежден и вашите близки другари ще могат когато и да е на деня да разчитат на вас. Вероятно този ден ще бъдете сериозни най - към този момент към себе си, забелязвайки своите дефекти.

Скорпион

Възможно е вашите енергийни равнища внезапно да спаднат, от което да се почувствате осезателно по - изтощени. Може би ще се фокусирате мощно върху вашето партньорство и ще дадете приоритет на възприятията, които изпитва обичаният ви човек. Ще бъдете очарователни, грациозни и обективни, и възприятието ви за комизъм ще бъде неотразимо. Въпреки, че обичате да угаждате на другите, през днешния ден е належащо да обърнете внимание на себе си.

Стрелец

Препоръчително е да не губете силата си там, където не е належащо. Вашата пристрастеност за повече ученолюбивост ще се прояви още по - мощно през този ден. Със своята магнетичност ще привлечете вниманието на останалите. Бъдете деликатни с интензивните си усеща, с цел да не останете разочаровани. Вашата проницателна психика вероятно ще овладее всяка една непотребна емоционалност.

Козирог

Препоръчително е да си почините предостатъчно през свободното си време, с цел да се презаредите с сила. При всички положения няма да бъдете скучни за вашите другари през днешния ден. Вашето равнодушие може да стимулира и близкото ви обграждане да не изпадне в ненужно задълбочаване, по отношение на житейските обстановки. Навярно ще ускорите житието си към нови неща, които ще бъдат като диадема в косите ви.

Водолей

Управлявайте добре свободното си време, с цел да избегнете възможни проблеми свързани със напрежението и здравословното ви положение като цяло. Дори и дребните проблеми могат да доведат до по - огромни здравословни затруднения. Също по този начин ще се поддадете на вашата трудолюбивост и това ще ви подтикне да пренебрегнете своите близки. Опитайте се да бъдете по - рационални и да оцените наличието на своите другари.

Риби

В здравословен проект ще бъдете в страхотна форма, изпълнени с невероятна жизнеспособност. Оптимизмът и позитивността ще бъде на всички места към вас и това ще промени денят ви към по - положително. Също по този начин може да получите особена поддръжка от обкръжението ви, което е по този начин належащо за вас, с цел да измененията някои черти в характера си. Като цяло ще бъдете извънредно грижовни към останалите през днешния ден.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР