ОвенДнес може да се наложи да обърнете повече внимание на

...
ОвенДнес може да се наложи да обърнете повече внимание на
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 февруари: Везни, ще натрупате добри печалби

Овен

Днес може да се наложи да обърнете повече внимание на значимият за вас човек, преди връзките ви да изпарят. Възможно е вашият сътрудник да се усеща подценен. Направете всичко допустимо да бъдете по-често дружно един до различен. Възможни са краткотрайни неуспехи на работното място, които може да провокират стрес през целият ви работен ден. Запазете успокоение, каквото и да се случи. Ако възнамерявате да купувате парцел или жилище, през днешния ден е най-хубавото време е по тази причина. Някои от вас да чакат възможни доходи, които са основани на завещание или пласиране на недвижими парцели. Избягвайте съществени финансови покупко-продажби, защото сте в назадничав интервал.

Телец

Ако сте самотни вероятността да се влюбите от пръв взор е огромна. Въпреки това, не бъдете прекомерно нетърпеливи, защото може да се окаже, че това не е точният човек на вашите фантазии. Възможно е да се появят проблеми от механически темперамент, които ще провокират известно комплициране в работата ви. Обърнете внимание офис оборудването и техниката като цяло, с цел да си спестите възможни главоболия. Този ден ще ви даде доста добра основа и поддръжка за  увеличението на финансовото ви положение. Неприятности не се обрисуват, тъй като разположението на планетите ще поддържа всяко ваше финансово начинание.

Близнаци

Семейните ще съумеят да се оправят отлично в своите връзки през днешния ден. Най-вероятно ще намерят правилния път за игнорирането на някои дребни различия. Някои от вас ще открият нещо необикновено в половинката си, което би могло да анулира и най-малките дефекти. Вашият ентусиазмът ще ви държи свежи през днешния ден. Спокойният ви разум ще помогне да излезете с нови хрумвания и прозрения на напред във времето в кариерата си. Всичко, което би трябвало да извършите е да се възползвате от опциите си в точното време. Ще имате отлични шансове за приходи на спомагателни суми. Трябва да се стремите да развивате контактите си с авторитетни хора. Това ще бъде за да подобрите финансовите си вероятности.

Рак

Възможно е да попаднете в окото на бурята през днешния ден. Скандали и остри спорове не са изключени. Вероятно ще ви бъде мъчно да контролирате гнева си, само че внимавайте да не раздухате огъня. Не се тормозете, тъй като Венера ще откри решение на спорът. Ще получите нужната поддръжка, единствено подложете на надзор страстите си, тъй като има възможност да влезете в спор с някой от сътрудниците си. Така или другояче нещата ще вървят добре, повече от предстоящото. Не се включвайте в съмнителни покупко-продажби, а направете опити да се придържате към законните способи за печелене на пари. Не се доверявайте елементарно и четете деликатно документите, а в случай че се наложи  потърсете и спомагателни препоръки от експерти.

Лъв

За съпружеските двойки изненадите може окажат шокиращи през днешния ден. Възможно е да разкриете нещо ново за вас от предишното на половинката ви, което може да е за положително, или за зло. Проявете схващане, тъй като каквото е да е било, това няма да има повече отношение към сегашния ви живот. През този ден, звездите не предлагат да злоупотребявате със служебното си състояние за персонални цели, защото това може да докара до съществени последици. Този ден се обрисува да бъде сериозен за финансовите ви каузи. Работете с паричните средства извънредно деликатно и не нарушавайте авансово избраните си бюджети и планове.

Дева

Усилията ви да спечелите сърцето на някоя нова личност евентуално няма да дадат плод изключително през днешния ден. Бъдете търпеливи и не бързайте в своята раздразнителност. Ще имате задоволително време, с цел да разберете дали към момента имате добър късмет за романтика. Може да очаквате мощен прилив от позитивна сила в областта на кариерата. След толкоз време на старателен труд, ще усетите сладостта от резултатите на вашите работни проекти. Днес се чакат леки разтърсвания във финансовото ви положение. Разходите по фамилията ще набъбнат, а може да ви дойдат и непредвидени посетители. Също по този начин нещо може да ви подтикне да купувате първокласни и скъпи артикули, но ще би трябвало да избягвате огромните разноски.

Везни

Ако към този момент сте се разделили с колегата си, през този ден не е най-подходящото време да потърсите нов. Отделете повече време за размисъл и не бързайте да влизате в интимни връзки, за които може да съжалявате единствено по-късно. Предстои ви един под напрежение и изтощителен ден. Проявете нужното търпения, с цел да имате нужния баланс и умерено да приключите с работните си задължения. Въпреки, че този ден може ви предложи огромен капацитет за струпване на облаги, не е добре да предприемате съществени придвижвания на финансите. Изчакайте идващите дни, тъй като освен ще спечелите спомагателни пари, само че и да натрупате много положителни финанси.

Скорпион

Някои от фамилните двойки може да се сблъскат с изкушението да се включат в извънбрачна случка. Опитайте всичко допустимо да устоите на сходни изкушения, с цел да избегнете разрухата на един по този начин мечтан брак. Днес ще се наложи да избягвате сложни задания и да започнете деня с лесни планове. Може да се наложи да се придържате към своите обикновени отговорности, защото няма да можете да отстраните сериозните въпроси, тъй като надали ще бъдете в въодушевление. Възможно е да бъдете склонни да вземете решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте доста през днешния ден. Имайте поради, че звездите не са настроени позитивно към вас. Така че по-добре за вас ще е да оставите сериозните разходи и финансови интервенции за по-нататък.

Стрелец

За тези, които са си разрешили да бъдат съблазнени, все пак може да съумеете да поправите вредите във връзката си, като откровено поискате амнистия от колегата си с обич. Човешко е да се бърка, човешко е да се елементарни. Поддържането на качество ще бъде в съзнанието на работното място през днешния ден. В множеството случаи надали ще можете да разчитате на своите сътрудници. Така че, не хранете огромни очаквания и упования от екипът ви. Действайте самоуверено във финансовата сфера и се пазете единствено от безпочвени финансови оферти и нелоялни сътрудници. Ретроградното въздействие на планетите може да ви сервира неприятни изненади. Най-вероятно към края на седмицата ще имате благоприятни условия за облага.

Козирог

На фамилните двойки може да им се наложи да положат спомагателни старания, с цел да поддържат връзките си, защото през този ден наподобява ще зародят проблеми. Може да се наложи да извършите повече взаимни отстъпки в името на фамилното огнище. Очертава се денят да бъде неподходящ в работен проект. Възникналите ненадейно фамилни проблеми могат да разстроят работния ви график. Въпреки това ще можете да изпълнявате, въпреки и гладко отговорностите си. Относно финансите се обрисува неподходящ ден. Препоръчително е да се въздържате от приключването на разнообразни финансови покупко-продажби, с цел да избегнете неприятни по-нататъшни катаклизми.

Водолей

Днес може да е подобаващият миг, в който най-сетне да изразите сантименталните си усеща към дългогодишния си сътрудник. Не се срамувайте, тъй като това може да бъде началото на най-щастливия интервал в живота ви. Това е удобен ден за вътрешни колегиални диалози. Ще бъдете къси и точни, и ще очаквате същото от вашите сътрудници. Обърнете  внимание на предлагането на всеки един и по-късно излезте с решението си. През този ден капиталите ви ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате облага от нови източници. Освен това може да се замете с приключването на договорка по покупка на неподвижен парцел.

Риби

За двойките, които съществено обмислят своето бъдещо общуване, този ден е идеалното време за годеж или подписване на брак. Ако сте младежи, които към момента не сте изпитали същинската обич, ще може да намерите оня омайна тръпка. Днес ще се наложи да бъдете извънредно дипломатични. Може да изпаднете в усложнение с вашето директно отношение. Ако сте директни към сътрудниците си, може да създадете спорове. Вземете превантивни ограничения, когато споделяте своето мнение. Не се обрисува този ден да бъде добър във финансово отношение за вас. Харчете с нараснало внимание и управлявайте деликатно харчовете си. Не се впускайте в рискови вложения или неоправдани съществени разходи.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР