Овенът не може да разбере емоциите си, а телецът преживява

...
Овенът не може да разбере емоциите си, а телецът преживява
Коментари Харесай

3 зодии са на ръба на нервен срив, не ги закачайте!


Овенът не може да разбере страстите си, а телецът претърпява тежко и непредсказуемо време. Лъвът ще би трябвало да взима безапелационни и съществени решения, които не са по силите му в този ден и като нищо да избухне против всеки, който му полази по нервите.

Овен  

Опитвате се да се възползвате от своите усеща, вместо да се опитате да ги разберете? Това е нездравословно както за физическото, по този начин и за душевното Ви здраве. Направете най-малко една дребна крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете назад бисквитките, които автоматизирано сте взели, с цел да си помогнете в оправянето със напрежението. Ако доста Ви се желае, можете да си ги хапнете по-късно. А през днешния ден си помислете, какво е провокирало това Ваше положение. Дали в действителност това е физически апетит? Много е подозрително....  

Телец

Този ден ще запомните като тежко и непредсказуемо време. Използвайте своя опит и вътрешен глас в избора на облекло, което ще Ви даде опция да се почувствате неотразима в очите на мъжете, От този ден би трябвало да се появят многообещаващи финансови приходи. Но за жалост за в този момент това са единствено отдалечени проекти. Успех Ви чака през днешния ден в публичната работа и политическата активност. За предприемачите през днешния ден се очертаят нови покупко-продажби, които ще донесат предстоящите приходи.  

Близнаци

Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв

Денят ще изисква от Вас решителни и независими дейности. Много Ваши действия ще бъдат посрещнати неблагосклонно, само че публичното мнение в този момент не би трябвало да Ви безпокои. Важно е да бъдете в единодушие със себе си. Неспокойни са връзките с началството и авторитетните хора и ту Ви хвалят, ту Ви ругаят. По-добре е да не стартирате съществени диалози. Но пък с околните си се разбирате доста добре и по тази причина денят е подобаващ за другарски и фамилни мероприятия, като разрешава да се оправят отдавнашнашни различия. Доста прелестно усещане ще остави у Вас възможна сантиментална среща.  

Дева

Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.  

Везни

Така Ви се желае да споделите с приятелката всичко това, което става сред Вас и Вашия обичан човек! Но преди да започнете описа си, помислете дали това няма да стане мотив за недоеолство от страна на Вашия обичан човек? Не на всеки е прелестно да се изнасят на показ разнообразни страни на персоналния му живот пред непознати хора.

Скорпион

На Скорпионите ще се наложи да положат не малко старания, с цел да избегнат неприятостите и мощните прекарвания. Денят се оказва доста под напрежение и разтревожен а и на процедура ще пораждат обстановки, изискващи от Вас и бързо взимане на решения, и незабавната им реализация в живота. Трудно ще бъде за тези, от чието внимание се нуждаят фамилните работи. Интересите на околните Ви ще са спорни и да помирите тези, които са се оказали от разнообразни страни на барикадата, ще бъде на практика невероятно Не е изключено ненадейно и доста мощно сантиментално въодушевление. Скорпионите през днешния ден ще се влюбват мълниеносно и необмислено

Стрелец

Ще се наложи да прибегнете до много необикновени действия, с цел да постигнете триумф. Само че тук става дума не за преднамерена чудатост, а за само правилни решения, които се оказват извънредно истински. Затова надали някой ще е изумен или шокиран от Вашите дейности. Те, по-скоро, ще провокират удивление и утвърждение. Денят е подобаващ за начало на нови връзки, защото ще Ви бъде елементарно и да завладеете разположението на хората, и да си изградите за тях вярно мнение. Интуицията на Стрелците се оказва съвършена и безгрешна, а това ще Ви разреши да преодолеете и професионалните, и персоналните компликации.

Козирог

Събитията през този ден ще Ви зарадват: чакат Ви приятни съвпадения, забавни благоприятни условия и примамливи вероятности. Звездите са подготвени да Ви поддържат във всяко начинание, а и по-традиционни помощници няма да липсват. Може да вършиме огромни покупки, както и да влагате парите си в личен или фамилен бизнес. Успешно ще бъдат пътуванията, само че единствено в случай че са планувани авансово. Спонтанните пътешествия ще се окажат по-скоро уморително, в сравнение с развлекателно. Вечерта е желателна дребна разходка, която ще Ви помогне да избегнете безсъницата.  

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби

Предстои ден, подобаващ за другарство и пътешестване. Пътешествие би Ви донесло приятни страсти. Вероятни са проблеми със здравето, изключително вечерта. Затова се пробвайте да ги предотвратите, до момента в който е време. На работата ще бъдете неуморими, като ще поемете доста нови отговорности. Избягвайте дейните занимания със спорт, тъй като има възможност от контузии.Вечерта връзките с близките ще се усложнят и са вероятни прояви на експанзия. 

Източник: lamqta.com

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР