ОвенАко искате да избягате от скуката и сивото ежедневие, то

...
ОвенАко искате да избягате от скуката и сивото ежедневие, то
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 август: Раци, пазете се от конфликти!

Овен

Ако желаете да избягате от скуката и сивото всекидневие, то вие сте индивидът, който може да промени това и да внесе многообразие и приятни преживявания през този ден. Днес ориста най-вероятно ще  ви възнагради за добре свършената работа. Очаквайте положителни вести. Ще имате задоволително съображение да се радвате на триумфа си. Ако имате личен бизнес, ще се наложи да бъдете доста деликатни по отношение на доставчиците, с които работите. Също по този начин, има заплаха да ви вземат повече пари от нужното, тъй че бъдете внимателни при даването на пари.

 Телец

Семейните, евентуално ще имат проблеми свързани с разминаването на мненията. За самотните, денят не е сполучлив за започване на нова любовна връзка. Днес може да се справите с всичко на работното си място. Както се споделя - денят си има и своите тъмни страни. Вероятно, ще срещнете неодобрение от своите сътрудници за обикновени неща. Използвайте всяка опция да се фокусирате, с цел да избегнете задаващите се предпоставки за загуба в бранша пари. Бъдете спокойни, шансът е на ваша страна.

 Близнаци

Страстта и романтиката ще са на разположение през днешния ден с актуалната планетарна настройка и имате опция да изведете връзката си на ново по-високо равнище, ставайки още по-сериозна. Които търсят нова работа, през днешния ден ще имат добра опция да открият мечтаната позиция. Ако пък работите, евентуално няма да изпитате тежък трудов ден, просто нормален работен ден. Не се обрисуват изключително огромни проблеми при ръководството на вашите финанси, тъй като през днешния ден ще бъдете много прагматични. Този подход  ще ви помогне да спестите доста повече парични средства.

 Рак

Бъдете деликатни, денят подготвя към спорове. Въздържайте се от забележки и упреци към половинката си. Само по този начин ще можете да разрешите зародилите проблеми. Ще се наложи да вървите напред в работата ви, без значение от трудностите, които ще се изпречват на пътя ви. Запазете успокоение и убеденост, с цел да се преборите с компликациите. Вероятно, ще бъдете практични във финансово отношение през днешния ден и спазвате финансовата дисциплинираност, която сте си наложили по-рано. Денят не е удобен за заеми.

 Лъв

Бъдете по този начин рационални да не създавате предпоставки за възможни кавги. По-скоро се концентрирайте върху връщането на щастието в фамилията ви. Внимателно прегледайте своите планове, преди да започнете работа с тях. Ако си заложите реалистични цели, най-вероятно ще постигнете триумфът, който желаете. Опитайте да се поберете в границите на бюджета си през днешния ден, без доста непотребни покупки, защото финансовите средства, които очаквате, може да се забавят.

 Дева

Различията сред вас и половинката ви могат да са причина за съществени фамилни проблеми. Това може да докара до разногласия, които няма да са удобни за взаимоотношенията ви. Много би трябвало да внимавате през днешния ден в общуването с сътрудници и клиенти, с цел да не давате мотив за кавги. Така че бъдете оптимално сдържани през днешния ден, с цел да не си изпатите. Денят е извънредно удобен за инвестирате в движимо и недвижимо имущество. Обмислете няколко пъти договорката, която ви следва. Вероятно, ще се наложи някои неща да бъдат изгладени.

 Везни

Някои от вас, които са били влюбени известно време, е целесъобразно да извърнат внимание на това, от което се нуждае вашият сътрудник, преди връзката да се утежни. Вероятно, ще постигнете избрани цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задания. Днес би трябвало да бъдете изключително деликатни със счетоводната  документи, както и въпроси отправени към нея. Като цяло денят ще добър за осъществяване на облаги.

 Скорпион

Вашият сътрудник може би ще остане афектиран от вас под претекст, че му обръщате по-малко внимание, в сравнение с е належащо. Също по този начин е допустимо да прехвърчат искри на ревнивост. Ако през днешния ден не се чувствате добре, то не се колебайте да си вземете болничен. Но при положение, че сте решили да отидете на работа, то свършете дилемите с максимален приоритет и по опция отложете работните срещи. Днес ще се наложи да се мобилизирате, тъй като има съществени предпоставки за терзания в бранш финанси. В случай, че деянията и най-малката заплеснатост, тогава ще си създадете неприятности в бизнес сферата.

 Стрелец

Може да имате чувството, че всичко е с краката нагоре и даже най-дребното нещо, може да ви накара да избухнете и да се скарате с колегата си. Старайте се да не нарушавате правилата и разпоредбите, които сте си въвели. Звездите са ви подготвили един работен ден изпълнен с естетика. Движите се в вярната посока и не е добре да се отпускате, отклонявайки се от задачата, към която сте се устремили. Днес не е удачно да вземате пари назаем, изключително от близкото си обграждане, другари или сътрудници. Вероятността да получите отвод е доста огромна. Опитайте се да намерите различен излаз от обстановката.

 Козирог

Днес може да обсъдите с половинката си смяна, която обмисляте за домът ви, дали ще е някакъв ремонт или възобновяване на някои мебели, в последна сметка всичко зависи от парите, които смятате да похарчите. Днес много ще би трябвало да се потрудите, с цел да оправдаете упованията, които имат шефът ви и управителните фрагменти, в компанията, за която работите. Вероятно, ще би трябвало да се потвърждавате доста повече от нормално. Ако имате желание да инвестирате, авансово проучете сътрудниците си и не се хвърляйте на рискови вложения, които могат да бъдат привлекателни с огромния % на облага.

 Водолей

Някои от вас ще бъдат подведени, въпреки и несъзнателно от сътрудниците си. Каквато е обстановка да възникне, не отвръщайте със жаждата за възмездие. Въоръжете се с самообладание, до момента в който нещата се изяснят. Това, което другите подценяват и отхвърлят като допустима позиция за работа, може да ви донесе страховит триумф. Оглеждайте се и кандидатствайте тъкмо за такава по-необичайна работа, където има недостиг на фрагменти. Може би сте склонни да методите към избора на артикули не от позиция на трезво пресмятане, а от прочувствена оценка, която може да ви подведе. В резултат на това най-вероятно ще си купите артикули с ниско качество или това, от което не се нуждаете.

 Риби

Вероятно ще си спазите своите обещания през днешния ден. Ако мъчно сте извоювали доверието на половинката си, постарайте да не създавате непотребни главоболия за обичаният ви човек. Не се доверявайте сляпо на сътрудниците си през днешния ден, защото могат да се опитат да ви накарат да свършите работа, която не ви влиза в отговорностите и евентуално няма да ви бъде заплатена. Не позволявайте да бъдете употребявани! Ако и през днешния ден имате чувството, че сте във финансов застой, то помислете за всички непредвидени покупки, за които сте изхарчили последните си пари. Превърнете неприятният опит, който сте натрупали в нещо по-добро.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР