ОвенАко имате нужда от забавления, не пропускайте да споделите това

...
ОвенАко имате нужда от забавления, не пропускайте да споделите това
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 юли: Лъвове, ще имате проблеми на работа

Овен

Ако имате потребност от занимания, не пропускайте да споделите това с обичания ви човек. Обяснете тъкмо какво желаете да извършите и къде желаете да отидете, с цел да си прекарате деня по един по-различен и трогателен метод. Позволете на импулсите да ви водят през днешния ден. Дадено несъгласие в някои от документите, с които работите, може много ви обърка през днешния ден. Ще се чудите по какъв начин да интерпретирате данните и какво решение да вземете. Допитайте се до ваши сътрудници за експертно мнение, с цел да се справите с това затруднение през днешния ден. Очертава се добър ден за вашите финанси. С лекост ще спечелите малко спомагателни пари. Чарът и усмивката ви ще бъдат вашето главно оръжие.

Телец

Уведомете авансово колегата си какво ви харесва и какво ви доставя наслаждение, и кое не харесвате и ви нервира във връзката ви. Насърчете колегата си също да показа с вас тези неща. Вашата почтеност ще е основна за връзката ви през днешния ден. Не е време да давате оценки и да критикувате сътрудниците или подчинените ви, защото ще сте в много изменчиво въодушевление и може несъзнателно да обидите някого. Вместо това, насърчете най-важните за вас хора. Вероятно, през днешния ден ще похарчите пари за неща, които рядко си позволявате да купувате като книга, списание или някакво по-скъпо марково пиво. Това няма да навреди съществено на бюджета ви, тъй че може да се поглезите.

Близнаци

Активността ще ви разреши да се насладите на деня по най-хубавия метод. Ще сте много енергични и ще е добра концепция да споделите ентусиазмът си по спорта с вашата половинка и да отидете дружно да потичате или да упражнявате дружно. Вашата отдаденост, твърдоглав труд и нерви най-сетне ще се изплатят предостатъчно. Може да си спретнете едно малко празненство, както се споделя да ви върви по вода и за в бъдеще. Ще бъде извънредно позитивно, в случай че селектирате вашите капиталови проекти по приоритет. Очаквайте положителни вести, по отношение на финансите ви за в бъдеще.

Рак

Бъдете креативен и сантиментално настроени. Въведете някаква дребна смяна в дома си и мястото, на което прекарвате най-вече време. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше изпитание и ще ви поздрави за старанието. Денят ще в подобаващ за пътешестване по работа. Ще съчетаете работата с приятна разходка на ново за вас място, което ще се отрази отлично на творчеството ви. За някои от вас може да има покачване в службата. Ако се чувствате зле от множеството ограничавания, които сте си наложи по отношение на харченето, то е време да се освободите от този ваш затвор и да се порадвате на живота. Позволете си малко разкош най-малко през днешния ден.

Лъв

Вероятно, ще копнеете да пътувате към нови крайбрежия или да избягате от нормалното си всекидневие. Една жадувана отмора през днешния ден, ще ви помогне да си припомните, че животът има доста повече неща от отговорности. Задава се нов сложен за вас интервал в кариерата ви. Проблемите, с които ще би трябвало да се справите, ще забавят доста работата ви и това ще ви сътвори спомагателен стрес. Желанието ви, вложенията ви да се изплатят неотложно, просто ще гори във вас и няма да ви дава покой. Ако не може да увеличите облагите си, то най-малко се пробвайте да намалите загубите.

Дева

Сърцето ви е вашият вътрешен критик и то ще ви направлява през този ден. Ще усетите ритъмът на тези хора, които държат същински на вас и са в една и съща всеобща осцилация с вас. Преди да визиите позицията си по даден въпрос, се постарайте да се разровите и прочетете разнообразни изследвания по дадената тематика, с цел да имате достоверни доказателства за думите си. Заложете на сигурното и изпитаното, което се е потвърдило във времето. Придържайте се към обичайните средства и способи в работата ви и бъдете по-консервативни.

Везни

Може да се почувствате много оптимистично настроени, до момента в който обмисляте дълготрайните цели, които сте си сложили за себе си. Дори, в случай че вашите най-хубави проекти са се объркали в предишното, вашата убеденост евентуално ще бъде непоклатима. Вероятно, ще има и рокади, които няма да доведат до триумф. Необходими са доста нови хрумвания, с цел да се излезе от този обаян кръг. Може би ще се разочаровате, че не сте се възползвали от есенните понижения и промоции. Ще се наложи да се задоволите с най-необходимото през този ден. Спокойно, няма място за униване.

Скорпион

Насладете се на любовта и пристрастеността посред ви. Вероятно, ще се чувствате толкоз мощни дружно, че ще имате чувството, че може да завладеете света. От вашата професионална изява, може да очаквате извънредно приятни изненади. Бъдете по този начин рационални да обсъждате всяка една концепция със своите по-старши сътрудници. Концентрирайте се, активирайки разумната си мисъл, с цел да анализирате приходите и разноските. Не се осланяйте, поработете върху финансовите си въпроси.

Стрелец

Днес, евентуално ще останете очаровани от интелектуалният капацитет на половинката ви. Ако добавите почтеност и схващане към диалозите ви, денят ще бъде изпълнен с наслада и положителни моменти. Опитайте се да вдъхновите екипа си за превъзмогването на сложните моменти в бъдещата новаторска работа. Именно в този момент е моментът да прокарате новите хрумвания и концепции за работа, това несъмнено ще ви води към триумф за кариерата ви. Днес не е изключено да си имате проблеми с вашите близки по отношение на парите, само че това надали ще вгорчи настроението ви и желанието да реализирате своите финансови цели през този ден.

Козирог

Вероятно, тревогата ще се опита да ви обгърне в бодливите си обятия, с цел да ви принуди да се усъмните в себе си. Най-добре ще бъде да прогоните всяка натрапчива мисъл за крах. Демонстрирането на власт може да ви навлече единствено беди през този ден. Отнасяйте се с сътрудниците ви по този начин, както вие бихте желали да се отнасят с вас. Не е целесъобразно да давате заеми през днешния ден и да се обяснявате в детайли пред околните ви, какви са бъдещите ви проекти за финансови вложения.

Водолей

Може би, ще почувствате, че сте заставени да намалите интензивността на страстите в думите си, само че това няма да попречи, да предадете  същинската мощ и смисъл на вашите любящи усеща. Меркурий и Плутон са в такава класификация, която може би ще ви даде спомагателен подтик към нови професионални начинания. Предстоят ви значими срещи и диалози, които ще бъдат ползотворни. Меркурий ще ви даде нови и по-добри благоприятни условия за осъществяване на финансовите ви проекти. Конфигурацията сред Сатурн - Юпитер е на ваша страна, проявете повече проницателност и инвестирайте самоуверено.

Риби

Ако предложите нещо вълнуващо, което да извършите дружно с колегата ви не се тормозете, че предлагането ви ще отхвърлено. Начинът, по който ще го извършите и персоналното ви отношение, ще накара половинката ви да се настрои за премеждие. Натовареният ден в офиса ви ще ви изтощи доста. Стремете се да си давате дребни почивки и не прекалявайте с броя на изпитите кафета, в случай че не желаете да сте още по-нервни и неспокойни. Избягвайте покупките и сключването на контракти през днешния ден. Обмислете добре всичко, преди да преминете към заплащане, даже и онлайн. Не бързайте да плащате каквото и да е, изключително в случай че може да изчака няколко дни.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР