Овен Вторник е доста успешен ден. Днес много от вас

...
Овен Вторник е доста успешен ден. Днес много от вас
Коментари Харесай

Хороскоп 4 август: Три зодии ще си скъсат нервите днес

Овен
Вторник е много сполучлив ден. Днес доста от вас могат да завоюват финансови придобивки или да потърсят диалог с началника си в службата за повишение на заплащането. Освен всички благоприятни условия денят ви носи шанс. В този смисъл някои от вас могат да имат и хазартен късмет.

Телец
Телците са благоразумни във вторник и работят при изключителна сигурност. Днес не се занимавайте с финансови проблеми и каквито и да било финансови каузи. В такава активност няма да имате триумф. Контактите ви обаче ще бъдат плодотворни, а вие сте в положение да осъществите началото.

Близнаци
Трудно стартирате във вторник. Изглежда множеството от вас са преуморени и желанието им за каквато и да е интензивност се е изпарило. Независимо от всичко денят е сполучлив при вас. Трудно ще ви се отдадат финансови каузи, а може да бъдете и излъгани от страна на сътрудници. Не се доверявайте елементарно. Във финансовата сфера можете да действате без терзание.

Рак
Днес можете да реализирате вашите планове в деловата активност. Ще имате професионален триумф, който може да е обвързван с ненадейно предложение от страна на началниците. С съвсем същия триумф можете да реализирате нови контакти или сключване на нови контракти. Днес можете да разчитате напълно на шанса си.

Лъв
Щастлив е вторник за родените под Лъв. Сега делата ви получават добра финансова непоклатимост и имате спомагателни благоприятни условия за парични реализации. Много от вас ще получат разнообразни оферти през днешния ден, някои от които много съблазнителни, само че не разчитайте доста на тях.

Дева
Във вторник сте продуктивни и с благоприятни условия за добра делова реализация. Не бива обаче да действате независимо и всичко, което възнамерявате да сторите, дано бъде подплатено с присъединяване на вашите съдружници. Днес избягвайте парични задължения. Ще получите хубави вести.

Везни
Днес Везните са непредсказуеми. Много от вас ще имат странни стремежи или ще работят несинхронизирано. Разсеяни сте и би трябвало да бъдете деликатни на работното си място и в контактите си. Днес ще получите вести, само че не за всички вас те ще бъдат положителни. Някои ще бъдат разочаровани.

Скорпион
Изцяло владеете и своите, и непознатите благоприятни условия, само че не диктаторски, а въз основата на другарски контакти и взаимна активност. Вторник е доста удобен, мощният ви късмет през днешния ден ще се прояви в сполучливи контакти, от които можете да имате и финансова полза. Ще получите предложение за пътешестване.

Стрелец
Не заемайте неизразителна позиция във вторник, тъй като имате положителни шансове през днешния ден. Но най-малката бариера на пътя ви е в положение да ви разколебае и спре. Не сте уверени и в личните си сили, което е спомагателна причина да се откажете елементарно. Сега имате добра опция за контакти. В очакване сте да завърши някаква задача, която ще открие фронт за работа при вас.

Козирог
Козирозите са хора с доста качества и през днешния ден мнозина могат да показват това благосъстояние. Денят обаче ще ви сътвори проблеми в службата, вероятен е спор с началството, само че той е непотребен и е по-добре да го избегнете. Вие сте в подчинена позиция и ще поемете целия удар върху себе си. Бизнесмените ще имат нов късмет за осъществяване. Не го пропускайте!

Водолей
За мнозина от вас се обрисува много сложен ден. Приемайте по-спокойно нещата към вас и упреците, които постоянно са незаслужени. Не е прелестно, само че в този момент и да се борите за правотата си, никой няма да слуша вашите доказателства. Успешен е денят ви за работа с администрации. Ще получите цялостно подпомагане при разрешаването на казуса си.

Риби
Действията ви през днешния ден са много несигурни и неуверени. Имате положителни шансове и е несвоевременно да пропуснете позитивните си благоприятни условия. Те ще се изявят изрично при контактите ви, и то във връзка пари и придобивки. Не бъдете подозрителни, умерено можете да повярвате на близките. Наложете си спокоен звук при диалог с директния си началник и изпълнявайте прецизно дилемите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР