Овен Вие се справяте добре с нещата, които изискват внимание,

...
Овен Вие се справяте добре с нещата, които изискват внимание,
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Вие се справяте добре с нещата, които изискват внимание, самообладание и неизменност. Да се избегнат разногласията ще е мъчно, само че във вашата власт е да ги ръководите градивно и да не допускате замяна на упреци.

Телец
Първата половина на деня може да донесе компликации, само че ще се заемете да оправите нещата, ще се опитате да преодолеете пречките. Много неща няма да ви харесат, само че е по-добре да запазите самоконтрол.

Близнаци
Днес ще сте склонни да действате импулсивно. Във всяка компания ще можете да се откроявате с помощта на бързото духовитост, находчивостта, възприятието за комизъм. Избягвайте изкушенията в персоналния живот, изключително в случай че имате сериозна връзка.

Рак
Не бива да забравяте, че положителните връзки постоянно се нуждаят и от взаимни отстъпки. По този въпрос е належащо да деянията малко по-голяма сензитивност и внимание от ваша страна към половинката си.

Лъв
Денят ви може да бъде под напрежение, вероятни са неприятни моменти. Енергията ви няма да бъде на най-високо равнище. Когато шофирате, бъдете деликатни. Може да се нуждаят от вашата помощ ваши другари или родственици, които имат непредвидени проблеми.

Дева
Обстоятелствата през днешния ден не са най-благоприятните за вас. Не бързайте да се отказвате от това, което сте си наумили. Бъдете деликатни. Днес ще разберете, че някой се опита да ви манипулира, да се възползва от вас и това ще ви нарани и ядоса по едно и също време.

Везни
В първата половина на деня ще ви е мъчно да се настроите за каквото и да е, само че последователно ще влезете в верния темп и нещата ще стартират да се усъвършенстват. Денят дава обещание да бъде спокоен като цяло.

Скорпион
Тъй като тези дни сте извънредно прочувствени, уверете се, че не прекалявате с прочувствените прояви през днешния ден и не задушавате хората към вас. Победете страховете, паниките и ревността си, тъй като в действителност се основават на нереалистична основа.

Стрелец
Не бързайте да вземате решения. Много въпроси изискват съществено разискване. Опитайте се да намерите време за това. Важно е никой да не ви разсейва или тормози. Ще бъде потребно да отидете на малко пътешестване: смяната на ситуацията ще ви се отрази доста добре.

Козирог
Възможно е да се появят разлики при разискването на разнообразни въпроси. Не бъдете прекомерно упорити. Поради нежеланието ви да извършите отстъпки, могат да зародят спорове. В края на деня е допустимо главоболие, през нощта - бодърствуване.

Водолей
Денят може да се окаже под напрежение. Вероятно ще ви се наложи да спорите, с цел да защитавате своята позиция. Ако съумеете да запазите успокоение, бихте могли да избегнете разправиите и да запазите положителни връзки с близките.

Риби
Звездите през днешния ден ви поучават повече да почивате. Може да потърсите приятелите си за компания. Вие се стремите към независимост в дейностите, търсене на благоприятни условия за креативно самоизразяване.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР