Овен Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви

...
Овен Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви
Коментари Харесай

Куп подаръци за две зодии, трета я спохожда голямо щастие

Овен

Този вторник не се втурвайте да пазарувате. Обзела ви е прекомерна благотворителност, която може да ви излезе скъпо. Първо направете лист с подаръците, а след това действайте.

Телец

Този вторник пазете парите си. Може да се окаже, че сте прекомерно разсеяни, с цел да носите огромна сума пари в себе си. При изтегляне от банкомат не забравяйте картата си.

Близнаци

Този вторник може да кажете прекомерно доста за себе си и да разкриете ваша загадка. Не си мислете, че е станало кой знае какво и най-много - не отричайте.

Рак

Този вторник ви следва да се запознаете с нова активност. Върнете се към чувството да сте възпитаник и се насладете на процеса.

Лъв

Този вторник е добър ден за това да помислите по какъв начин бихте могли да измененията метода си на работа. С един по-ефективен график ще спестите доста време и сили.

Дева

Този вторник ще си мислите, че сте способни на подвизи. Истината е, че е нужно за почакате още малко, с цел да хванете най-подходящия миг за изява.

Везни

Този ден ще ви обещае доста, само че нищо не е допустимо да се случи без вашето присъединяване. Много евентуално е да не вярвате в това, само че в действителност съвсем всичко зависи от вас.

Скорпион

Този вторник ще си припомните, от дълго време теоретичен урок. Това е знак, че по-често би трябвало да си припомняте опита и изводите от последните години.

Стрелец

Днес ще получите чакана помощ. Може да е малко закъсняла, само че не се вглеждайте в минусите, а благодарете.

Козирог

Този вторник може да измененията проектите за празниците в последния миг. Много евентуално е това да е по-добрият вид щом по този начин ви подсказва сърцето.

Водолей

Този вторник потърсете второ мнение по въпрос, обвързван със промяна на работата ви. Не бива да рискувате прекомерно, в случай че изискванията в този момент ви устройват.

Риби

Този вторник сложете розовите очила, вдишвайте надълбоко и си представяйте най-хубавия сюжет. Не заслужавате да се тревожите за никого.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР