Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега

...
Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 декември

Овен
Този понеделник не бъдете прекомерно претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, само че не очаквайте същото от останалите. 
Телец
Днес не разчитайте на помощта на другите. Каквито и подозрения да имате вашите качества ще надвишават тези на останалите. 
Близнаци
Този понеделник единствено подозренията в силите ви може да ви накарат да се чувствате зле. Много малко е нужно, с цел да ги отхвърлите и да дишате по-спокойно.
Рак
Денят е превъзходен за организирането на празненство или приятна изненада за ваш другар. Ако пък до момента не сте могли да се сетите за подарък за ваш непосредствен човек, през днешния ден сигурно ще ви хрумне невероятна концепция!
Лъв
Денят е  добър за уреждането на неразбирателство от фамилен темперамент. Не допускайте, обаче интервенция извън, даже от непосредствен другар.
Дева
Звездите ви подсказват, че би трябвало да се концентрирайте върху служебните си отговорности. Няма да ви е елементарно, защото сърцето ви е другаде.
Везни
Ако е допустимо през днешния ден отложете служебните си задължения. Роднините и фамилията ви имат потребност от поддръжката и цялото ви внимание и отдаденост.
Скорпион
Този понеделник командировките ще са сполучливи и плодотворни. Ако не сте възнамерявали пътуване  по-рано в този момент може да го организирате с лекост.
Стрелец
Този понеделник успешно ще разрешите финансов въпрос. Ще намерите средства, които ще са  потребни за партньорските ви връзки. Не давайте пари назаем на родственици, обаче.
Козирог
Очаква ви един извънредно сполучлив ден. Може да вършиме финансови инвестиции в инициативи, свързани с чужбина или за развиването ви в професионално отношение.
Водолей
Денят изисква да играете по разпоредбите. Не се присъединявайте към никакви секрети организации. Имате по-сериозни неща за правене.
Риби
Този понеделник не пълнете душата си с негативизъм. Каквото и да ви коства - направете опит да се усмихнете и да си визиите позитивното развиване на нещата. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР