Овен Тази сряда ще сте самата добрина и търпение. Нещо,

...
Овен Тази сряда ще сте самата добрина и търпение. Нещо,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 септември

Овен
Тази сряда ще сте самата доброта и самообладание. Нещо, с което не може да се похвалите всеки ден, по тази причина се срещнете с колкото се може повече хора.
Телец
През този ден няма да ви се слуша изключително другата позиция, само че няма да има къде да избягате. Най-добре слушайте деликатно, с цел да не се повтаря процесът два пъти.
Близнаци
През този ден обърнете внимание на здравето си. Не излизайте на открито без да сте закусили. Вземете си и топла дреха, защото времето е изменчиво.
Рак
През този ден някой ще се опита да ви трансферира своите отговорности. Колкото и да ви е жалост не допускайте да се натоварвате с проблемите на другите, имате си задоволително.
Лъв
Желанието ви да изпъкнете през днешния ден може да ви попречи да забележите значими неща. Спирайте понякога, с цел да се огледате.
Дева
През този ден може да ви изненада някоя реакция от страна на колегата ви. Опитайте се да реагирате умерено и да не реагирате извънредно на обстановката.
Везни
През този ден се уверете, че това което вършиме съответствува изцяло с вашето предпочитание. Не позволявайте да се превръщате в буфер на нечии връзки.
Скорпион
През този ден единственият човек, който може да ви помогне сте самите вие. Не търсете помощ от други, тъй като единствено вие знаете най-добре от какво тъкмо имате потребност.
Стрелец
Това е ден за достижения и завършения. Най-важното е да знаете къде да спрете. Бъдете сигурни, че това е доста значим детайл от триумфа ви.
Козирог
През този ден би трябвало да пазите имиджа си. Прибързана реакция може да накърни престижа ви и би било неуместно да го допуснете.
Водолей
Главната ви задача през днешния ден ще бъде да отсеете значимата информация от незначителната. Ще бъде изкушаващо да разпуснете с малко злословия, само че не го правете.
Риби
През този ден не си забранявайте да мечтаете. Може и да си пеете на глас на улицата, щом това ви кара да се чувствате добре, стига да не ви пречи на вниманието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР