Овен Странното поведение на някои хора около Вас може да

...
Овен Странното поведение на някои хора около Вас може да
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Странното държание на някои хора към Вас може да сътвори неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необикновен прийом да заобиколите зародилите трудности. Постарайте се да измислите нещо без присъединяване на тези хора, само че ги държте в курса на събитията. Няма нищо неприятно в това, да тръгнете по собствен личен път. Въобще не е нужно да следвате някого като че ли са Ви вързали дружно. Днес самостоятелните дейности са единственото, което ще Ви помогне за постигане на задачата и за приемане на наслаждение. Затова действайте по този начин, както намерите за добре.

Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Някой се кани напълно скоро да Ви попита, умеете ли да пазите загадка – нещо доста съществено и значимо от негова позиция. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любознанието, отговорете му почтено. Обийкновено не можете да премълчите единствено когато се отнася до личните Ви секрети, само че преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите непознатата загадка вечно.

Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.

Лъв
Изглежда сте човек – късметлия, само че дори и звездите се оказват безсилни, когато сте с твърдото желание, да вярвате в правилността единствено на личните си съждения. Дръжте своето его под надзор и помнете, че сте обкръжени от доста хора, живеещи личен живот. Особено значимо е, да сведете до най-малко саморекламата по време на работните заседания, тъй като другояче може да се визиите като лековерен лекомислен човек, не кадърен да се отнесе отговорно към поставената задача. Обръщайте внимание на това, какво приказват другите, защото може да научите нещо витално значимо.

Дева
За този ден най-важното е, да вършиме всичко с лекост и да говорите, без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, демонстрира, че е вярно. Ако ли нещата стоят „ в противен случай ”, следва да се замислите за целесъобразността на това деяние. Може би, без него може някак си да минете?...

Везни
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви притисне до себе си колкото се може по-силно, с цел да се убеди, че сте същински жив човек, а не плод на богато въображение. Не се съпротивлявайте и не увъртайте, тъй като другояче може да си останете за него призрак за безконечни времена.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Спазването на законите се явява за Вас едно от значимите условия за реализиране на триумф. Никой не Ви не разрешава, да прибягвате до случки и опити, само че най-малко първоначално сте длъжни да изпробвате всички публични спсоби за решение на проблемите. Вашето вътрешно предусещане постоянно ще съответствува с условията на събитията. Интуитивно ще се стремите към ред и предсказуемост при всички контакти, чудесно разбирайки, че това е най-безболезнения метод за реализиране на мечтаното. Активността Ви ще се лимитира от деловите отговорности, положението на здравето и фамилните проекти.

Козирог
През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.

Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...

Риби
Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлеченив в нещата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР