Овен Спокоен, дори скучен работен ден. Стремете към установяване на

...
Овен Спокоен, дори скучен работен ден. Стремете към установяване на
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за петък

Овен
Спокоен, даже отегчителен работен ден. Стремете към определяне на хармонични взаимоотношения сред вас и интимната ви половинка. Като че ли ще е най-добре по един съответен метод да се освободите от някои ограничавания във връзката ви основана, сякаш от страна на близки или родственици.

Телец
Днес е изцяло допустимо мнозина от вас да се пробват да изживеят интензивно благополучие в прочувствен проект. В случай, че не се чувствате задоволени е изцяло допустимо да се впуснете в преследването на професионални цели, които обаче по никакъв метод няма да заместят същинските ви потребности.

Близнаци
Днес организирайте по верен метод служебните си задължения, с цел да имате задоволително време да свършите всичко в период. Ще спечелите по някакъв метод от съществуващата си връзка с интимната си половинка, това може да значи ново общо начало и за двама ви в настоятелен аспект.

Рак
Денят ще ви бъде много претрупан. Опитайте се да премахвате компликациите породени от други, само че посредством изкусен метод. Не налагайте мнението си над близките, тъй като надали думите ви ще бъдат тълкувани по метода, по който на вас ви се желае.

Лъв
Днес се предпазвайте от загуби, тъй като надали ще имат удобен резултат върху устойчивостта ви в професионален, веществен или персонален проект. Мнозина от вас ще извадят на напред във времето амбициозните си планове, което може да ви направи мечтани настоятелен сътрудници.

Дева
Спокоен ден, в който ще можете да довършите изостанала домашна работа от миналата седмица. Споделени ще са възприятията ви в любовта. От прелестен темперамент ще са новините дадени ви от непосредствен другар.

Везни
Денят ви ще бъде изпълнен с доста динамичност и приятни страсти. Използвате времето си практично и за занимания. Дори и да ви се постанова да работите, още веднъж ще намерите метод да сте в кондиция и въодушевление.

Скорпион
През този ден ще се колебаете какви дълготрайни цели да си поставите. Чудите се дали да се запишете за нов курс или да осъществите от дълго време отлагано пътешестване. Давайте самоуверено напред и няма да съжалявате.

Стрелец
В момента сте по-склонни да се забавлявате, в сравнение с да поемете сериозна отговорност. Трудно обаче ще се отдадете на веселби, в случай че сте отрупани с работа. Опитайте се да измененията навиците си, с цел да не се чудите другата седмица от кое място да започнете.

Козирог
Ще сте захласнати от една концепция и ще говорите единствено за нея. Вашето мислене ще ви води в позитивна тенденция. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате дружно.

Водолей
Поради напрегнатата седмица към момента не можете да се отпуснете изцяло и да оцените компанията на околните си. Не отхвърляйте събиране. Като сте измежду хора ще забравите умората.

Риби
Не замисляйте грандиозни промени в дома си през този ден, работата няма да ви спори. Организирайте среща с другари вечерта. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите всекидневието си от натоварената седмица, през която сте минали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР