Овен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
Овен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 юли

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Телец
Днес Вашия обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, макат и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.

Близнаци
Това е комплициран ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекомерно комплицирани. Ще имате опция да демонстрирате забележителен организаторски гений, измисляйки невероятни развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фикция и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте доста привлекателни за представителите на противоположния пол - толкоз ярка персона просто не може да остане незабелязана. Вероятно е сантиментално въодушевление, което скоро ще бъде забравено.

Рак
Днес към Вашия обичан човек може да се присламчи някой различен. Едва ли това ще Ви хатеса, само че място за терзание няма да има досега, в който да деянията своята ревнивост. По-добре поговорете с обичания за този трети като за незабравим човек. Вашето внимание ще бъде оценено доста повече, в сравнение с ревността.

Лъв
През този ден доста ще Ви се желае да залепите на своя обичан човек някакъв етикет, който незабавно да Ви изясни всички особености на неговия темперамент. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не би трябвало да се прави: индивидът е доста по-разностранен и забавен, в сравнение с Вие желаете да си визиите.

Дева
Нама да имате никакво предпочитание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с обичания човек)бъдеще - близо и не напълно. Ще Ви харесва това, което става през днешния ден, а на следващия ден ще си бъде за на следващия ден и тогава ще го мислите. Какво пък - от време на време е допустимо и прелестно да се живее и по подобен метод.

Везни
Звездите не Ви плануват основни събития за този ден. Може за нищо да не се безпокоите и нищо да не вършиме. Момента не е ли подобаващ, с цел да се наспите най-накрая?...

Скорпион
Денят е преуспяващ и много сполучлив. Проблеми могат да зародят единствено за Скорпиони, които не се вземат решение да дадат воля на фантазията си и да поемат по личен път. Оригиналност и дори чудатост – това са нещата, които биха Ви разрешили през днешния ден да си осигурите освен поддръжката на звездите, само че и на значими и авторитетни хора. Доста сте привлекателни и по тази причина няма да можете да се оплачете от дефицит на внимание. Само че запознанствата и изобщо общуването с представители на противоположния пол, изискват нерешителност, а Вие сте склонни да проявявате несъразмерна наивност и блян да се пробвате да ускорявате събитията.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Помагате ли на възрастния комшия да си донесе чантата с покупки или непринудено изявявате предпочитание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади способи да окажете доброволна помощ и извършвайки въпреки и едно от тези дейности, към този момент променяте живота на обществото към по-добро. А това на собствен ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
За Вас денят ще бъде забавен и занимателен. В края му е допустима отмалялост, само че тя ще бъде приятна, напълно лишена от привкус на отчаяние, обилно огряна от насладата на удържаната победа. Интуицията Ви ще бъде доста мощна, с помощта на което ще успявате бързо да взимате правилни решения и безгрешно да действате в комплицирана обстановка. Желателно е да съкратите разноските, защото сте склонни да се разделяте с парите леко и безогледно. Впрочем, звездите нямат нищо срещу дълготрайните вложения, планувани от по-рано. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР