Овен Що се отнася до любовта, в живота Ви е

...
Овен Що се отнася до любовта, в живота Ви е
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 април: Кошмарен ден за три зодии

Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило плодородно време, само че това напълно не значи, че нямате предпочитание да надникнете зад ъгъла, с цел да разберете какво следва по-късно. Нима е заслужено да поощрявате идващия на опашката, до момента в който към момента съществуват сегашните Ви връзки? Опитвайки се да играете за два тима по едно и също време, може собственоръчно да провокирате гърмеж, и вместо занимателен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самотност. Действайте деликатно и внимателно!

Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачата ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезени. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Денят е подобаващ за неофициално другарство и на правене на проекти за бъдещето. В течение на деня Вашите проекти може да се поправят. Може да Ви бъде препоръчана командировка в чужбина и ли някакво странствуване. Добре ще премине и образованието, изключително в случай че заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата би трябвало да се откажете от създаване на нови планове, тъй като през днешния ден това няма да донесе предстоящите резултати.

Рак
Може да Ви тревожи мисълта, че креативния напредък, който изпитвате, може скоро да завърши, само че това няма да стане. Ако Ви е нужно да бъдете на саме със своето ентусиазъм, направете го. Сега настроението Ви е доста изменчиво и непредсказуемо и никой не може да знае с какво тъкмо сте се захванали и какво мислите, а камо ли до какъв брой леко ще намерите метод за самоизразяване.

Лъв
Вие сте доста общителни и също толкоз обаятелни, по тази причина денят дава обещание да бъде много великодушен на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте удобния миг за себе си и за хора, с които бихте желали да възобновите околните връзки. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с много уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Препоръчителна е спокойна отмора, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева
През този ден с всичко ще се справяте елементарно. Няма да може да се оплачете от дефицит на забавни хрумвания, само че няма да можете да ги реализирате скоро, тъй като ще се наложи преди всичко да пристъпите към реализиране на някакъв план. Няма да Ви попречат съидейниците – помощнищи, тъй като те ще са подготвени без разногласия и разисквания да Ви поддържат или да изпълнят Вашите разпоредби. Нараства престижа Ви в фамилията и с лекост ще съумеете да убедите всички в своята справедливост.

Везни
Ако сте родени под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите авансово по-голямата част от работата си, с цел да имате по-късно време и за удоволствия...

Скорпион
Ако Ви се желае да си поседите вкъщи, не е нужно да се насилвате, с цел да отидете на колекция. Днес сте настроени за умерено другарство и дълбоки размисли. Може би такова положение ще Ви наподобява на нещо като обществена връзка, изключително в случай че доста обичате да поддържате връзка с други хора. Само че в този момент спокойствието Ви е ужасно нужно, изключително в случай че мислите Ви са заети със съществени задания, изискващи обсъждане. Това време, което ще отделите в този момент, ще се възвърне с рента в бъдеще.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Преди да се решите на каквато и да било виновна крачка, обезателно се посъветвайте със своя обичан човек. Той по своему ще направи анализ на обстановката и по едно и също време с това може да се окаже създател на много скъпи препоръки, които ще Ви бъдат от огромна изгода, когато започнете да реализирате своя проект.

Водолей
През този ден не би трябвало да натрапвате на обичания си човек своята позиция. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се пробвате да поставите нещата. Дори единствено по силата на вродения си дебелоглав, който през днешния ден ще се обостри... Затова ще се наложи неведнъж през този ден да вършиме взаимни отстъпки.

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР