Овен С доста приповдигнато настроение започвате деня и ще откриете

...
Овен С доста приповдигнато настроение започвате деня и ще откриете
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
С много приповдигнато въодушевление стартирате деня и ще откриете занимателното даже в скучните неща. Само не се вживявайте в ролята на жертва и не драматизирайте, тъй като с напредването на деня много досадни задания ще ви се струпат и тогава ще се усети до каква степен сте мощни в преодоляването на себе си.

Телец
Много съществено го раздавате. Не е нужно чак толкоз, карайте по-весело. Нещата стават по-лесно и бързо, когато човек ги прави на драго сърце. Освен това е май, пролет е, отпуснете си душата.

Близнаци
Кой ще сте вие през днешния ден? Кой от многочислените Близнаци ще покажете на света. Енергията през днешния ден ще е за връзка, другарство, любознание към живота. По-късно денем просто ще се почувствате изтощени и ще имате потребност някой добродушно и благо да се погрижи за вас. Май замязва на тийнейджърска роля...

Рак
Плачевен ден за вашия бюджет. Внимавайте какво купувате, да не се окаже една прекомерно неизгодна договорка за вас. Най-добре през днешния ден да карате по-леко.

Лъв
Съдбата е под ваш надзор. Сами може да решите да се подчините на събитията или не. Най-добре обаче да не приемате никакви оферти.

Дева
Много подобаващ ден за осъществяване на мероприятия, които ще повлияят на имиджа ви. Така че не търсете мотив да се мотаете или разсейвайте, бъдете дейни.

Везни
Денят може да стартира с нещо ненадейно, бъдете подготвени за решителни дейности. Хубав миг да упражните надзор над страстите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.

Скорпион
Цел и резултат, концепция и деяние. Понякога нещата са толкоз елементарни, единствено би трябвало да предприемете нещо. А вие не сте от тези, които отсрочват, единствено не действайте импулсивно.

Стрелец
Днес пред вас се откриват необятни вероятности. Идеален ден за реализация на стремежи, тъй че самоуверено си пожелавайте и чакайте знак от ориста.

Козирог
Ако чувствате виновност във връзка със скорошни събития, през днешния ден е подобаващия миг да се извините. Ще видите какъв брой ще ви олекне на душата.

Водолей
Емоциите ще кипят у вас, само че това надали ще се вижда на повърхността. Изключителни експерти, с възприятие за правдивост и нюх към детайла, всеки би се гордял да ви има в екипа си. Вие сте този, който избира.

Риби
Днес не се залавяйте с краткосрочни планове, има огромна възможност да попаднете на нечестни сътрудници. Преговорете отново, дали не изпускате нещо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР