Овен През този ден ще Ви се иска да се

...
Овен През този ден ще Ви се иска да се
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 22 март 2023 г.

Овен
През този ден ще Ви се желае да се занимавате с нещо, което не е кой знае какъв брой значимо, забравяйтки за своята значима цел в връзките с обичания си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на хубостта на пейзажите, въпреки всичко би трябвало да стигнете до задачата.
Телец
Бъдете внимателни с парите: денят е обвързван със загуби, санкции и други условия, водещи до утежняване на финансовото състояние. Към своите движимости би трябвало да се отнасяте изключително грижливо, защото е допустимо чупене на техника и транспортни средства, загуба на скъпоценности и съсипване на облекла. Затова пък в областта на прочувствените връзки царува цялостен порядък, денят се подрежда удобно за приятелско другарство, фамилни мероприятия и ромянтични срещи. Пътуване би минало без проблеми, в случай че това стане през втората половина на деня.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Струва Ви се, че става горещичко. Ако усещате покачването на температурата, допустимо е това да става, тъй като всички прожектори да са ориентирани към Вас. Но не би трябвало да се страхувате - очаквали сте този миг, даже и да не сте си дали сметка за това. Ако през днешния ден не се случва нищо, от какво ще би трябвало да се притеснявате? На процедура ще получите море от удоволствия заради всеобщото внимание към Вас. Още в никакъв случай не сте имали цялостен надзор над всички откриващи се пред Вас благоприятни условия. По-бързо започвайте да действате!

Лъв
Много от от дълго време се пробвате да помогнете на непосредствен човек да надмогне нездравословните привички. Помислете си, коло от от дълго време се мъчите, че към този момент не можете да си позволите да се отпуснете или откажете. По едно време дори положените от Вас старания са били дори по-голени от тези на обекта на Вашите усилия. Сега е време да дадете опция на този човек да се оправи с нещата независимо. И не се безпокойте - ще се оправи!

Дева
Много ще Ви се желае през този ден да се убедите, че Вашия обичан човек в действителност Ви обича, а не Ви търпи с последни сили, заради вродена учтивост. Имайте поради, че когато завършите изцяло с неговия разпит, че има възможност да се натъкнете на един от не напълно приятните отговори.

Везни
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.

Скорпион
Това е един от тези дни, в които с цялостна мощ можете да разгърнете прочувствената страна на своята натура. Освен това е прелестно време за креативен занимания, в които ще се потопите съгласно зова на сърцето си, а не по нужда. Вдъхновението и интуитивното схващане на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-хубавия проводник. Може и да Ви е мъчно да устоите пред съблазните и пред опциите да поразнообразите своя живот. Денят също е прекрасен за цялостно разтоварване в уединение, или в компанията на близки хора. Отделете време за другарство с децата, с обичания човек и със старите другари.

Стрелец
Днес ще очаровате някого от пръв взор. И дори ненадейно и за себе си, само че за сметка на това - напълно осезаемо за обекта на Вашето влияние. На процедура резултаът ще бъде жалък освен за Вашата съвест, само че и за Вашите нерви, само че очарованият представител на противоположния пол дълго и упорито ще Ви умолява, да му дадете още един късмет.

Козирог
Събитията през този ден ще Ви разреши да покажете своите най-хубави страни. Хората, на които през днешния ден следва да се срещнат с Вас за първи път, вероятно ще бъдат очаровани и покорени. Но път Вие гледате на обкръжаващите Ви сериозно, и изобщо и нямате желание да ги дарите със своята благосклонност. По подобен метод точно Вашата позиция става спънка за нови запознанства и сантиментални увлечения..Променете я, и ще се открият нови благоприятни условия пред Вас. Значителна част от деня ще бъде отдадена на решавате на проблемите на Вашите близки. Благодарността за положените грижи ще бъде откровена и безгранична.

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Риби
През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР