Овен През този ден ще си намерите брат по разум.

...
Овен През този ден ще си намерите брат по разум.
Коментари Харесай

Скорпион: Нещата не вървят много добре, Водолей: Подходящ ден за кратки пътувания

Овен
През този ден ще си намерите брат по разсъдък. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и усеща също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и забавно – сякаш се познавате от самото си раждане. Може би ориста Ви в действителност е такава...

Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Какво по-хубаво от това, да изпробвате нещо ново? Нищо не може да се съпостави с това! Дори и резултатът да се окаже не доста впечатляващ, всичко това е доста по-добро от омръзналото Ви остаряло. Такова отношение към ставащото през днешния ден ще се окаже доста комфортно, защото Ви предстоят нови запознанства, които ще Ви поразмърдат и ще Ви подбудят да разширите своите хоризонти. Оправете си задграничния паспорт, тъй като е прекомерно евентуално скоро да Ви поканят на странствуване.

Рак
Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.

Лъв
Няма нищо неприятно в това, да вървите по пътя на най-малкото противодействие, по тази причина не обръщайте внимание на хората, които Ви вършат забележки по този мотив. Засужили сте да понижите своето витално движение, по тази причина намерете метод да се поглезите както би трябвало, и то в най-близко време. Уредете си екскурзия при добър туроператор, резервирайте шикозна маса в прочут ресторант, или просто се скрийте от всички със своите обичани DVD-дискове. Набрали сте такава инерция, че може да стигнете доста надалеч, а тогава може за малко да разпуснете.

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.

Скорпион
Нещата не вървят доста добре, само че това напълно не значи, че би трябвало да се отказвате. Този ден е доста подобаващ, с цел да се замислите за бъдещето. „ Посещават ” Ви забавни хрумвания, които за в този момент е мъчно да реализирате. Но по-късно, когато обстановката се промени, вероятно ще се върнете към замислите и проектите на този ден. Известиятот далечни родственици и отдавнашни другари ще Ви радват Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с обичания човек, ползите и желанията на който не постоянно ще съответстват с Вашите, само че спорове и разправии въпреки всичко ще съумеете да избегнете.

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден ще има огромна потребност тъкмо от поддръжката Ви.. Той дълго ще Ви споделя за своите проблеми или просто ще се постарае да бъде с Вас колкото се може повече време. Бъдете открити и доброжелателни и се постарайте да се настроите на неговата вълна.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива инспекция или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР