Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще

...
Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен
През този ден не почивайте на остарели лаври. Ще може да бъдете спокойни за положителния ви имидж, в случай че положите задоволително старания. 
Телец
Денят не предващава никакви изненади. За да не ви е скучно посетете книжарница и се приберете с забавна история. 
Близнаци
През този ден ще ви се желае да пандизите очите си пред компликациите, които ви предстоят. Подобен метод ще значи единствено загуба на време. Проявете кураж.
Рак
Днес не потъвайте в подозрения. Много евентуално е да имате повече шансове, в сравнение с виждате, само че би трябвало да се успокоите, с цел да ги съзрете.
Лъв
През този ден може да научите нечия загадка. Не бързайте да решавате какво да извършите с наученото. Може да загубите, в случай че издадете тайната.
Дева
През този ден пазете здравето си. Коремът ще е слабото ви място. Не правете  взаимни отстъпки с храната. Не употребявайте алкохол.
Везни
Днес не давайте препоръки, в случай че не са ви желани. Може да си извършите своите заключения, само че изявлението им по-скоро ще ви донесе проблеми.
Скорпион
През този ден ви чака приятна изненада. Бъдете отворени към забавни оферти за прекарването на деня. Вечерта не пропускайте да се забавлявате.
Стрелец
Днес помислете какво може да извършите, с цел да подобрите средата към себе си. Малък анализ на движимостите и изхвърлянето на ненужните от тях ще ви накара да се почувствате по-добре.
Козирог
През този ден не проявявайте настъпателност. Доказването на правотата непременно ще е изцяло безсмислено и безуспешно. 
Водолей
Това е ден, в който физическото натоварване ще ви се отрази благосклонно. Ефективни ще са процедури, свързани с изчистването на организма и понижаване на тежестта.
Риби
Днес не отивайте прекомерно надалеч в фантазиите си. Имате много рутинна работа за извършване. Тя не е толкоз неприятна, колкото ви се коства. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР