Овен През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели

...
Овен През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6-10 юли

Овен
През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и дръзки, изключително в случай че желаете да потърсите повече романтика от половинката си. Но не бъркайте дързостта с експанзия.
Телец
Няма да имате изключително доста интимни моменти през седмицата и ще се чувствате като че ли вие би трябвало да преследвате колегата за малко внимание. Ще си задавате доста въпроси във връзка с връзката.
Близнаци
За вас се обрисува седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате комфортно в ситуацията, в което се намирате, дали получавате това, което постоянно сте желали от една връзка, или е време да продължите напред.
Рак
Взаимоотношенията ще бъдат динамични и много рискови. В момента връзката ви е като минно поле, всяка дума може да провокира вулкан от страсти. Помислете на какво се дължи това напрежение.
Лъв
Любовта и желанието да постигате триумфи в кариерата ще вървят ръка за ръка, най-вероятно тъй като получавате чистосърдечна и доста мощна поддръжка. Възможно е да се открият нови благоприятни условия за работа.
Дева
Тъй като през новата седмица няма да липсват и позитивни, и негативни страсти, от вас зависи по какъв начин тъкмо да се развият идните дни. Най-добре се абстрахирайте от проблемите и помислете за повече романтика или по какъв начин да повдигнете настроението на колегата.

Везни
Хубава седмица за Везните! Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се усещат уверени в себе си и колегата.
Скорпион
Ще имате опция да обсъдите различията с обичания човек, да прекарате повече време дружно и най-много да изградите работеща система за моментите, когато имате финансови проблеми.
Стрелец
Стрелците са заседнали в прочувствен капан, от който нямат визия по какъв начин да се измъкнат и несъмнено имат потребност от непозната помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или поддръжка от вашите близки.
Козирог
Възможно е да се появи деликатна обстановка във вашия любовен живот, с която ще би трябвало да се справите. Не забравяйте, че най-големите кавги се раждат от дребни недостатъци.
Водолей
През новата юлска седмица ще се радвате на сериозна поддръжка от страна на колегата, изключително в случай че имате финансови усложнения или потребност от съвет, обвързван с финансов въпрос.
Риби
Дайте си отмора, налейте си чаша хубаво бяло вино и забравете за всички проблеми. Ако половинката ви има общо с неприятното ви въодушевление, може би е време за диалог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР