Овен Препоръчително е днес строго да контролирате поведението си. Вие

...
Овен Препоръчително е днес строго да контролирате поведението си. Вие
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 февруари: Неприятни изненади за 3 зодии

Овен
Препоръчително е през днешния ден строго да контролирате държанието си. Вие сте толкоз безразсъдни и темпераментни, че може да си създадете доста неприятности. Проблемите във финансовата сфера са разрешими, тъй че не драматизирайте обстановката.
Още повече, че ще ви върнат остарял дълг или ще получите задатък. Бъдете деликатни при разходки на безлюдни места.

Телец
Ще е добре да се погрижите за репутацията си, а също и да станете по-сериозни в любовните каузи. Затънали сте в лекомислени романи, за които към този момент знае целия град.
Възможностите ви за пари са безгранични, тъй че по-добре се заемете с домашен, битови каузи или си купете отмора на планина, с цел да си отдъхнете добре.

Близнаци
Тези, които имат собствен бизнес, ги чакат печеливши контракти и съдействие с нови сътрудници. Само деликатно подписвайте документите и изчислявайте облагата. В противоположен случай от най-малката неточност, всичко може да се провали.
Необвързаните е добре да заложат на романтиката. Особено в случай че вашите връзки с избраника са почнали неотдавна.

Рак
Ще бъдете засипани с бизнес оферти, като от рог на изобилието. Не сте мислили, че сте толкоз известни и търсени. Е, помислете за всяко от тях и избере най-достойното и преференциално. Креативните може да разчитат на нови планове и продажба на своите шедьоври. Вечерта е допустимо незабавно бизнес пътешестване.

Лъв
Не ви чака слънчев ден, тъй като ще би трябвало да решавате както остарели, по този начин и нови проблеми. Но колкото по-ясно виждате пред себе си задачата, толкоз по-бързо ще се осъществя.
За прогрес в кариерата денят не е подобаващ, само че в любовта всичко ще бъде идеално. И най-сетне - ще получите отговор на въпроса, който от дълго време ви мъчи.

Дева
Трябва да се деянията като великодушен и работлив човек. Тези качества ще открият нови способи за вътрешно развиване и реализиране на задачите.
Финансите би трябвало да управлявате спестовно и рационално, тъй че да имате пари в портфейла си дълго време. В любовта не насилвайте нещата, а по-скоро се насладете на това, което имате в този момент.

Везни
Оставете за десерт любовните каузи, а в ранните утринни часове интензивно се заемете с решаването на проблемите и търсене на още един източник на приходи. Особено в случай че сте затънали в заеми и колкото да си поемате мирис. Денят е добър за разбор на това, което към този момент се е случило. Това няма да ви разреши да извършите нови и огромни неточности.

Скорпион
Трябва да станете въплъщение на позитивност, обич и безкористност. Ако се противопоставяте на такива препоръки, ще влезте в спорове и непредсказуеми обстановки. Възможно е освен смъкване на настроението, само че и на кръвното.
Да обвинявате за всичко времето не би трябвало. Ако не предприемете дейности на време, може да стигнете до болница.

Стрелец
Препоръчително е да се заемете с щедрост, да демонстрирате благотворителност и да излъчвате оптимистично въодушевление. Ще съумеете, вярвайте в себе си. Революциите и митингите не са за вас, по тази причина бъдете миролюбиви. Особено в случай че би трябвало да говорите с досадни родственици или злорад другар. Вечерта прекарайте със фамилията.

Козирог
Основната тематика на деня ще бъде любовта. Търсихте я дълго време и в този момент се е случило чудото. Нов хубав разказ ще запълни цялото ви душевно пространство. От финансови подвизи ще ви защищити непосредствен другар.
Но в случай че не послушате препоръките, тогава ще загубите всичко, което сте пестили толкоз дълго. Бъдете благоразумни.

Водолей
Препоръчително е да си съставите стратегия за отдих, която ще ви помогне да се отпуснете и срещнете с приятни хора. Дори в случай че компанията се окаже шумна, въпреки всичко ще получите заряд от позитивни страсти и сила.
Един добър ден да си починете и релаксирате в домашна конюнктура. Не пречи да започнете да се обичате повече.

Риби
Ще е добре да откриете същинските си усеща на човек, към който от дълго време изпитвате благосклонност. И не се опасявайте, че няма да ви схванат или чуят.
Напротив, всичко ще бъде по-добре, в сравнение с очаквате. Успех чака тези от вас, ангажирани в фамилен бизнес. Ще получите облага, от нещо което преди този момент не сте могли да реализирате или продадете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР